Ποδόσφαιρο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Και ο ΜακΚλάρεν στο επιτελείο

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 - 13:19

Ανακοινώθηκαν οι βοηθοί του Ερικ τεν Χαγκ στον πάγκο της Γιουνάιτεντ και ο Στιβ ΜακΚλάρεν επιστρέφει στο «Ολντ Τράφορντ» μετά την θητεία του στο πλευρό του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Και ο ΜακΚλάρεν στο επιτελείο

Τους τελευταίους μήνες είχαν… παρελάσει πολλά ονόματα για μια θέση στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων». Αρχικά, ο Ερικ τεν Χάγκ είχε ζητήσει ως… προαπαιτούμενο για την συμφωνία την έλευση και του βοηθού του στον Αγιαξ, Μίτσελ φαν ντερ Χάαγκ και η διοίκηση υλοποίησε την… επιθυμία του. Ο φαν ντερ Χάαγκ ήταν τεχνικός του Αγιαξ Β΄από το 2019 και το 2021… προήχθη σε βοηθό του τεν Χαγκ που τον πήρε… μαζί του και στο «Ολντ Τράφορντ».


Δεύτερος βοηθός θα είναι ο Στιβ ΜακΚλάρεν που έχει περάσει και στο παρελθόν από το Μάντσεστερ καθώς είχε σπουδαίες επιτυχίες στο πλευρό του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον κατακτώντας ανάμεσα σε άλλους τίτλους το πρωτάθλημα αλλά και το Champions League. Ο ΜακΚλάρεν που προτιμήθηκε λόγω και του «ολλανδικού» παρελθόν του (κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Τβέντε το 2010) τα τελευτάια χρόνια είχε τον ρόλο συμβούλου στη Ντέρμπι. Ο τεν Χαγκ θα παραχωρήσει την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το μεσημέρι της Δευτέρας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr