Ποδόσφαιρο

Η ΑΕΚ θέλει τον Χουάνγκ Ιν Μπέομ από την Ρούμπιν Καζάν!

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 - 15:37

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Νοτιοκορεάτη Χουάνγκ Ιν Μπέομ. Ο οποίος μέχρι στιγμής αγωνίζεται στην Ρούμπιν Καζάν. 

Η ΑΕΚ θέλει τον Χουάνγκ Ιν Μπέομ από την Ρούμπιν Καζάν!

Στις τάξεις της ΑΕΚ, θέλουν να ξεχάσουν την φετινή απογοητευτική σεζόν, όπου ήταν η χειρότερη τα τελευταία χρόνια. Και στόχος μαζί με τον νέο προπονητή Ούγκο Αλμέιδα, να φτιάξουν μία ομάδα, η οποία θα είναι από πολύ καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές, ώστε από τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν να εμφανισθεί ανταγωνιστική και να διεκδικήσει τους στόχους που θα βάλουν.

Έτσι με το τέλος του πρωταθλήματος, έπεσαν οι άνθρωποι της ομάδας στη δουλειά. Με πρώτο στόχο να απομακρύνουν παίκτες, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να βοηθήσουν την ομάδα. Για αυτό το λόγο αποφάσισαν να μην ενεργοποιήσουν την ρήτρα του Ντάρκο Γιέβτιτς, με αποτέλεσμα να επιστρέψει πίσω στην Ρούμπιν Καζάν.

Ωστόσο οι Κιτρινόμαυροι κοίταξαν με καλό μάτι, την περίπτωση του έμπειρου Νοτιοκορεάτη Χουάνγκ Ιν Μπέομ. Ο οποίος αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος. Και πραγματοποιεί πολύ εξαιρετικές εμφανίσεις με το Ρώσικο Σύλλογο. Ο συγκεκριμένος αθλητής, πήρε μεταγραφή στην Ρωσία από την Αμερικάνικη Βαγκούβερ.

Μάλιστα είναι και βασικό γρανάζι στην Εθνική ομάδα της Κορέας, όπου μέχρι τώρα απολογισμός του είναι 5 γκολ μέσα σε 30 συμμετοχές.

Πλέον τις επόμενες μέρες, θα ξεκαθαρίζει εάν οι Κιτρινόμαυροι θα κινηθούν επίσημα για την απόκτηση του συγκεκριμένου αθλητή. Η εάν αφήσει την υπόθεση και πάει σε άλλες περιπτώσεις, παικτών για την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.