Ποδόσφαιρο

Η κορυφαία ενδεκάδα στο Champions League των γυναικών!

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 - 16:13

Το Champions League των γυναικών ολοκληρώθηκε, με την κορυφαία ενδεκάδα να ανακοινώνεται. Και να υπάρχουν μέσα σε αυτή έξι παίκτριες της Λυών. 

Η κορυφαία ενδεκάδα στο Champions League των γυναικών!

Το Champions League των γυναικών τελείωσε εχθές, με το μεγάλο τελικό να γίνει στην Ιταλία και στο Τορινό. Με την Λυών να είναι η μεγάλη θριαμβεύτρια, αφού επικράτησε με 3-1 την Μπαρτσελόνα. Και κατέκτησε το 8 τρόπαιο στην ιστορία της.

Η Γαλλική ομάδα είναι η πιο πετυχημένη ομάδα στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Αφού βρέθηκε μόνη στην ειδική κατάταξη με τα περισσότερα Κύπελλα Ευρώπης, ενώ στη 2η θέση είναι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 4 συνολικά.

Έτσι μετά το τέλος του μεγάλου τελικού, η Uefa ανακοίνωσε την κορυφαία ενδεκάδα, όπου μέσα σε αυτή είναι έξι αθλήτριες της Λυών τέσσερις της Μπαρτσελόνα, αλλά και μία από την Παρί Σ.Ζ. Για αυτό το λόγο πάμε να δούμε ποιες είναι αυτές οι 11 αθλήτριες.

Τερματοφύλακας

Κρίστιαν Εντλέρ ( Λυών )

Αμυντικοί

Γριέντζ Εμπόκ ( Λυών )

Γουέντι Ρενάν ( Λυών )

Μαπί Λεόν ( Μπαρτσελόνα )

Σέλμα Μπάσα ( Λυών )

Μεσοεπιθετικοί

Αιτάνα Μπονμάτι ( Μπαρτσελόνα )

Πατρί Γουινχάρο ( Μπαρτσελόνα )

Αμάντιν Ανρί ( Λυών )

Αλεξίας Πουτέγιας ( Μπαρτσελόνα )

Επιθετικοί

Άντα Χέγκεμπεργκ ( Λυών )

Μαρί Αντουανέτ Κατοτό ( Παρί Σεν Ζερμέν )

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr