Ποδόσφαιρο

Ο Τέρζιτς θα είναι ο νέος προπονητής της Ντόρτμουντ!

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 - 16:57

Ο Έντιν Τέρζιτς θα είναι και επίσημα ο νέος προπονητής στην ομάδα της Ντόρτμουντ. Αφού υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το Καλοκαίρι του 2025. 

Ο Τέρζιτς θα είναι ο νέος προπονητής της Ντόρτμουντ!

Η Ντόρτμουντ τη φετινή περίοδο, δεν τα πήγε καθόλου καλά στις Εγχώριες διοργανώσεις, αλλά ούτε και στην Ευρώπη. Καθώς στην Bundesliga, έμεινε από νωρίς πίσω στην κούρσα από την Μπάγερν Μονάχου, με αποτέλεσμα να χάσει εύκολα το τρόπαιο. Επίσης στο θεσμό του Κυπέλλου, είχε πρόωρο αποκλεισμό από την Φάση των 16 με αντίπαλο την Χόλσταιν Κιελ, ομάδα της Β' κατηγορίας. Ενώ επίσης στο Europa League γνώρισε πικρό αποκλεισμό στη φάση των 16 από την Σκωτσέζικη Ρέιντζερς.

Έτσι το μάρμαρο το πλήρωσε ο Μάρκο Ρόζε, με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες της ομάδας, να του λύσουν το συμβόλαιο και να απομακρυνθεί από την Ντόρτμουντ.

Οι άνθρωποι του Γερμανικού συλλόγου, άρχιζαν να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του, ώστε να είναι ικανός, να έχει μέσα του πάθος για πολλή δουλειά και να επαναφέρει πιο πολύ την ομάδα στο δρόμο της κορυφής στο πρωτάθλημα της Γερμανίας.

Για αυτό το λόγο βρήκαν τον εκλεκτό, όπου θα είναι ο γνώριμος Έντιν Τέρζιτς. Ο οποίος πέρασε ξανά από το πάγκο της Γερμανικής ομάδας στο δεύτερο μισό του 2021-22. Και μάλιστα κατέκτησε το Κύπελλο Γερμανίας.

Έτσι οι διοικούντες τον γνωρίζουν καλά και πιστεύουν πολύ στη δουλειά του, με αποτέλεσμα να τους επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών σε πρωτάθλημα, αλλά και την Ευρώπη. Ο συγκεκριμένος προπονητής συμφώνησε με τους Βεστφαλούς, να καθοδηγήσει την Ντόρτμουντ μέχρι και το καλοκαίρι του 2025.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr