Ποδόσφαιρο

Ο Νίκος Βέργος θα μετακομίζει στην Αυστρία και την Βόλφσμπεργκερ!

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 - 17:28

Ο Νίκος Βέργος αποχώρησε από τον Παναιτωλικό. Με επόμενο προορισμό την Αυστρία και την Βόλφσμπεργκερ.

Ο Νίκος Βέργος θα μετακομίζει στην Αυστρία και την Βόλφσμπεργκερ!

Ο Νίκος Βέργος είναι ένας από τους ταλαντούχους και εξαιρετικούς επιθετικούς, όπου πέρασε από το Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό. Ήταν από τους μεγάλους συντελεστές σε αυτά τα δύο χρόνια παρουσίας στα Καναρίνια, με αποτέλεσμα να φτάσουν σε πολλούς μεγάλους στόχους, με σημαντικότερους το 2020 την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία σε αγώνα μπαράζ απέναντι στην Ξάνθη.

Ενώ και την παρουσία στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό. Όπου βρέθηκαν μία ανάσα από την πρόκριση στις 4 καλύτερες ομάδες του θεσμού, αλλά εν τέλι αποκλείστηκαν στο Καραισκάκης στη διαδικασία της παράτασης.

Έτσι ο Έλληνας επιθετικός, εδώ και μέρες έλυσε το συμβόλαιο του, με την ομάδα του Αγρινίου. Ώστε να συνεχίζει την καριέρα του σε ομάδα του Εξωτερικού.

Για αυτό το λόγο δεν άρχιζε να βρει την επόμενη καινούργια ομάδα, όπου θα αγωνισθεί. Και θα είναι η Βόλφσμπεργκερ από την Αυστρία. Όπου υπέγραψε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια. Με τον ίδιο να δηλώνει έτοιμος και πολύ ανυπόμονος για αυτή τη καινούργια πρόκληση που του δόθηκε σε αυτό το καινούργιο σύλλογο. Ενώ μάλιστα είπε πως θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει το σύλλογο με τα γκολ του στους καινούργιους στόχους που θα μπουν από τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής στο παρελθόν, εκτός από τον Παναιτωλικό. Πέρασε από τρεις Ευρωπαικές ομάδες όπως είναι η 2η ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, η Έλτσε, αλλά και η Χέρκουλες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr