Ποδόσφαιρο

Ο Δημήτρης Κολομβός είναι μία ανάσα από την Πέντνισκπορ

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 - 18:39

Ο Δημήτρης Κολομβός είναι πολύ κοντά στην Τούρκικη Πέντνισκπορ. Όπου μέχρι στιγμής αγωνίζεται στην Κοτσάελισπορ. 

Ο Δημήτρης Κολομβός είναι μία ανάσα από την Πέντνισκπορ

Ο Δημήτρης Κολομβός είναι ο παίκτης αποκάλυψη, αφού τη σεζόν 2020-22 αγωνίσθηκε στην Μολδαβική Σέριφ Τίρασπολ. Όπου πραγματοποίησε σε αυτά τα δύο χρόνια παρουσίας του εκπληκτικές εμφανίσεις. Με αποτέλεσμα να βοηθήσει στα μέγιστα την ομάδα στη διαδικασία των Play Off του Champions League απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, ώστε να περάσει για πρώτη φορά η ομάδα του στους ομίλους της κορυφαίας αυτής διοργάνωσης.

Ενώ φυσικά στην πρεμιέρα ήταν από τους μεγάλους συντελεστές απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς πέτυχε μία από τις σπουδαίες νίκες με 1-2.

Έτσι τον Ιανουάριο του 2022, ήρθε η πρόωρη αποχώρηση από το σύλλογο της Μολδαβίας. Με αποτέλεσμα να αποχωρήσει και να βρει την επόμενη ποδοσφαιρική στέγη στην Τούρκικη Κοτσαέλισπορ. Ωστόσο σε αυτό το σύλλογο δεν αγωνίσθηκε πολύ και μάλιστα υποβιβάστηκε στην 3η κατηγορία της Τουρκίας.

Για αυτό το λόγο πλέον είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Πέντνισκπορ. Όπου κατάφερε να ανέβει τη φετινή σεζόν στη 2η κατηγορία της Τουρκίας. Μάλιστα όπως αναφέρουν Τούρκικα δημοσιεύματα, οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και είναι θέμα ημερών να έρθουν οι επίσημες ανακοινώσεις από τη συγκεκριμένη ομάδα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr