Ποδόσφαιρο

EΠΟ: Εγκρίθηκε η μοναδική υποψηφιότητα για την προεδρία

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 - 18:44

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως ενέκρινε την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Μπαλτάκου για την προεδρία της.

EΠΟ: Εγκρίθηκε η μοναδική υποψηφιότητα για την προεδρία

Όλα ήταν σωστά και κύλησαν ομαλά, και έτσι η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως εγκρίθηκε η υποψηφιότητα του μοναδικού μέχρι στιγμής διεκδικητή για την θέση της προεδρίας της.

Αυτός που είχε εκφράσει την δυσαρέσκειά του και είχε καταθέσει και εξώδικο σχετικά με αυτή την υποψηφιότητα ήταν ο Αλέξης Κούγιας. όμως δεν κατάφερε να δικαιωθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Η Επιτροπή Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης της Ε.Π.Ο. απέστειλε το βράδυ της Παρασκευής 20 Μαΐου 2022 στη γραμματεία της Ομοσπονδίας την απόφασή της «περί ελέγχου ακεραιότητας/καταλληλότητας του υποψηφίου Παναγιώτη Μπαλτάκου», όπως ορίζεται από το άρθρο 52 και τα Παραρτήματα Γ και ΣΤ του Καταστατικού της Ε.Π.Ο., διαδικασία που λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά στην ιστορία της Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με την απόφαση της ανεξάρτητης επιτροπής: «Ο εν λόγω υποψήφιος πληρεί τα προσόντα που απαιτούνται για να θέσει υποψηφιότητα ως Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. και ουδέν κώλυμα εκλογής για την προεδρία της Ε.Π.Ο. έχει».

Στο σκεπτικό της απόφασης, η Επιτροπή Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης αναφέρει ότι ο Παναγιώτης Μπαλτάκος «έχει ολοκληρώσει επιτυχώς τον έλεγχο ακεραιότητας προσκομίζοντας εμπροθέσμως άπαντα τα αιτηθέντα δικαιολογητικά».

Κατόπιν των ανωτέρω ο Παναγιώτης Μπαλτάκος θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. στην Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση που έχει προγραμματισθεί για την 1η Ιουνίου 2022. Υπενθυμίζεται ότι τον κ. Μπαλτάκο έχουν προτείνει 44 Ενώσεις Μέλη της Ομοσπονδίας".

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, με live στατιστικά, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.