Ποδόσφαιρο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η πρώτη συνέντευξη τύπου του Τεν Χαχ

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 - 21:20

Την πρώτη του συνέντευξη παραχώρησε ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαχ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η πρώτη συνέντευξη τύπου του Τεν Χαχ

Ο Ολλανδός προπονητής εμφανίστηκε αισιόδοξος και ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς είχε την ευκαιρία να μιλήσει για την νέα του ομάδα και τις προσδοκίες που έχει.

Αναφέρθηκε στις δυνατότητες που έχει η ομάδα του αλλά μίλησε και για τα αντίπαλα δέη. Αναφορικά είπε: «Τους θαυμάζω τους Κλοπ και Πεπ, ωστόσο, κάθε εποχή έχει και το τέλος της...»!

Στις υπόλοιπες δηλώσεις είπε:

Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Ήταν ένα πολύ θερμό καλωσόρισμα από τον σύλλογο. Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί σας. Αυτό είναι το σπίτι μου και θέλω να επιτύχω.

Έχω αυτοπεποίθηση γιατί έχω ένα καλό συναίσθημα από τους ανθρώπους γύρω μου και από τις συναντήσεις που είχαμε. Έχουμε ένα σχέδιο και τώρα πρέπει να το εκπληρώσουμε. Βρισκόμαστε ακόμα στη διαδικασία της ανάλυσης. Ανυπομονώ να δουλέψω με αυτούς τους παίκτες. Την προηγούμενη σεζόν, αυτή η ομάδα ήταν δεύτερη στην Premier League και υπάρχουν τεράστιες δυνατότητες.

Δεν σκέφτομαι αν η Γιουναίτεντ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή. Σκέφτομαι μόνο ότι αυτό είναι ένα έργο και χρειάζεται χρόνο. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Πάμε από παιχνίδι σε παιχνίδι και μετά θα δούμε.

Ο λόγος που δέχθηκα τη δουλειά είναι γιατί υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες για το μέλλον, γι' αυτό είμαι εδώ. Δεν μιλάω με τους παίκτες τώρα, χρειάζονται ένα διάλειμμα, χρειάζομαι ένα διάλειμμα για να σκεφτώ, αλλά ανυπομονώ να ξεκινήσω", δήλωσε και συνέχισε σχετικά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο: "Φυσικά και τον υπολογίζω. Θα φέρει γκολ".

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr