Ποδόσφαιρο

Στην τελική ευθεία οι συζητήσεις Παναθηναϊκού - Χουάνκαρ

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 - 22:00

Στην τελική ευθεία οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού για την ανανέωση Χουάνκαρ έως το 2024.

Στην τελική ευθεία οι συζητήσεις Παναθηναϊκού - Χουάνκαρ

Οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τον Χουάνκαρ έχουν μπει στην τελική ευθεία, με τον Ισπανό αριστερό μπακ να υπογράφει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024.

Η επιθυμία του παίκτη είναι να μείνει, το θέλει πολύ, το έχει δηλώσει αμέτρητες φορές το τελευταίο δίμηνο κι όπως όλα δείχνουν η επιθυμία του Χουάνκαρ θα γίνει πράξη πολύ σύντομα, με τον ίδιο να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό έως το 2024.

Στη Αθήνα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, έδωσε την παρουσία του και ο ατζέντης του , με τους πράσινους να ξεκινούν τα τελευταία 24ωρα το νέο κύκλο διαπραγματεύσεων μαζί του για την ανανέωση του Ισπανού μπακ, ο οποίος μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου.

Πολύ σημαντικό αυτή την χρονική στιγμή είναι ότι Χουάνκαρ αυτή τη φορά (εν αντιθέσει με τις πρώτες συζητήσεις του περασμένου Δεκέμβρη) είναι ενήμερος για όλα. Γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες της "πράσινης" πρότασης και πλέον οι δύο πλευρές είναι κοντά στο deal.

Όπως όλα δείχνουν μέχρι το τέλος της εβδομάδα θα έχουμε τις οριστικές εξελίξεις …..

Με τις διαπραγματεύσεις που είναι σε εξέλιξη, οι οποίες θα συνεχιστούν ακόμη πιο έντονα τις επόμενες ημέρες με τις ανταλλαγές των σχετικών emails και είναι πολύ πιθανό ως το τέλος της εβδομάδας να υπάρχει οριστική εξέλιξη με την απάντηση της πλευράς του Χουάνκαρ, που όλοι ελπίζουμε να είναι θετική.

Ο Ισπανός άλλωστε έχει ξεκαθαρίσει πως αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για τον ίδιο η παραμονή του στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα δύο χρόνια

Και όλα από ότι δείχνουν οδηγούν σε αυτό ….. προς τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Σίγουρα μία πρόταση με μία λογική αύξηση των αποδοχών του Χουάνκαρ, μαζί και με τα μπόνους συμμετοχών και στόχων εντός του οικονομικού πλαισίου που έχει οριοθετήσει το κλαμπ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.