Ποδόσφαιρο

Μια σεζόν χωρίς πέναλτι για τη Λίβερπουλ [vid]

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 - 22:39

Οι «reds» ολοκλήρωσαν τη φετινή Premier League χωρίς να υποπέσουν ούτε μια φορά σε παράβαση για πέναλτι.

Μια σεζόν χωρίς πέναλτι για τη Λίβερπουλ [vid]

Ένα πρωτάθλημα χωρίς ούτε ένα πέναλτι εις βάρος της. Αυτό το επίτευγμα ανήκει στην Λίβερπουλ. Η προσήλωση των «reds» του Γιούργκεν Κλοπ ήταν εξαιρετική. Με τη σεζόν να ολοκληρώνεται χωρίς ούτε μια φορά ο αντίπαλος να στήσει την μπάλα στην «άσπρη βούλα», στην περιοχή της Λίβερπουλ. Ένα στατιστικό που «δένει» μαζί με την πολύ καλή άμυνα που είχε φέτος η δευτεραθλήτρια Αγγλίας. Διότι είχε μόλις 26 γκολ παθητικό. Η καλύτερη άμυνα στη σεζόν μαζί με την πρωταθλήτρια Σίτι.

Εξαιρετική πορεία, αλλά δεν έφτασε!

Η Premier League είναι ένας «μαραθώνιος» 38 αγωνιστικών. Με την Λίβερπουλ να κλείνει τη σεζόν με 92 βαθμούς στο ενεργητικό της, έναν λιγότερο από τους «πολίτες» του Μάντσεστερ. Το πιο ενδιαφέρον είναι πώς η Λίβερπουλ είχε μόλις δύο ήττες, μια λιγότερη από τη Σίτι. Άξιο αναφοράς το γεγονός πώς οι «reds» έκλεισαν τη χρονιά χωρίς ήττα στο «Άνφιλντ». Με απολογισμό 15 νίκες και 4 ισοπαλίες και γκολ 49-9. Η μοναδική ομάδα στο αγγλικό πρωτάθλημα που δέχθηκε μονοψήφιο αριθμό γκολ στην έδρα της.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr