Ποδόσφαιρο

Νίκη παραμονής για την Χέρτα [vid]

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 - 23:22

Η ομάδα του Βερολίνου ανέτρεψε την εντός έδρας ήττα στο πρώτο ματς, νίκησε 2-0 στο Αμβούργο και συνεχίζει στην Bundesliga.

Νίκη παραμονής για την Χέρτα [vid]

Στην Bundesliga θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η Χέρτα. Η ομάδα του Βερολίνου, αν και είχε ηττηθεί 1-0 εντός έδρας στο πρώτο μπαράζ παραμονής/ανόδου, πήγε στο Αμβούργο και νίκησε 2-0. Με τον τρόπο αυτό παρέμεινε στη μεγάλη κατηγορία της Γερμανίας, με το Αμβούργο να χάνει την ευκαιρία να επιστρέψει εκεί.

Κομβικό το γρήγορο γκολ

Η Χέρτα μπήκε στο ματς και κατάφερε από νωρίς να φέρει το ματς στα μέτρα της. Με το γκολ που σημείωσε ο Μπογιάτα μόλις στο 4'. Ένα γκολ καθοριστικό. Διότι έδιωξε το άγχος από την ομάδα του Βερολίνου, ενώ την ίδια στιγμή μετέφερε πίεση στην πλευρά του Αμβούργου. Το οποίο μετά το υπέρ του 1-0 του πρώτου ματς στο Βερολίνο, είχε βρεθεί σε θέση ισχύος. Η συνέχεια ήταν εξίσου καλή για τη Χέρτα. Η οποία κατάφερε στο 63' να σημειώσει και δεύτερο γκολ. Ο Πλάτενχαρτντ σκόραρε, πέτυχε το 2-0 και έφερε την Χέρτα μια… ανάσα από την παραμονή στη Bundesliga.

Πίεση χωρίς αποτέλεσμα

Μετά το δεύτερο γκολ της Χέρτα, το Αμβούργο προσπάθησε να αλλάξει το ματς. Αλλά η Χέρτα είχε τον τρόπο. Κατάφερε να διαχειριστεί την κατάσταση. Κράτησε τα δύο γκολ προβάδισμα που είχε υπέρ της και πήρε τη νίκη, μαζί με την παραμονή στην πρώτη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος. Το μοναδικό που διαφοροποιήθηκε ως το τέλος ήταν η αποβολή του Τουσάρτ στο 90'+6, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για αντιαθλητική συμπεριφορά. Αλλά δεν είχε σημασία. Η Χέρτα παρέμεινε στην Μπουντεσλίγκα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr