Ποδόσφαιρο

Ο Τσιμίκας στην κορυφαία 11άδα του αγγλικού Κυπέλλου [vid]

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 - 23:57

Μια σημαντική διάκριση για τον διεθνή Έλληνα αριστερό μπακ. Μην ξεχνάμε πώς ευστόχησε στο νικητήριο πέναλτι του τελικού.

Ο Τσιμίκας στην κορυφαία 11άδα του αγγλικού Κυπέλλου [vid]

Ο Κώστας Τσιμίκας έγραψε ιστορία στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Ήταν ο πρώτος Έλληνας που κέρδισε το FA Cup και μάλιστα, με καθοριστική συνδρομή. Με το κοινό να αναγνωρίζει την παρουσία του και τις εμφανίσεις του. Διότι, ο κόσμος ξεχώρισε τον διεθνή αριστερό μπακ. Όχι μόνο για το γκολ που πέτυχε στη διαδικασία των πέναλτι του τελικού του Γουέμπλεϊ. Αλλά γιατί σε αρκετά ματς μέσα στη σεζόν, στο θεσμό, είχε αφήσει το στίγμα του.

Στην κορυφαία 11άδα του Κυπέλλου Αγγλίας

Οι φίλαθλοι στο νησί αναγνώρισαν τις καλές εμφανίσεις και την προσφορά του Τσιμίκα. Ειδικότερα, με τις ψήφους των ποδοσφαιρόφιλων, κέρδισε μια θέση στην κορυφαία ενδεκάδα του FA Cup για τη φετινή σεζόν. Η οποία περιλαμβάνει ακόμα τον Κονατέ, τον Άρνολντ τον Φαμπίνιο, τον Ντίαζ και τον Μιναμίνο από την Κυπελλούχο Αγγλίας, τη Λίβερπουλ. Με τον Τσιμίκα να έχει αποκτήσει, πλέον, ξεκάθαρο ρόλο μέσα στην ομάδα.

Η κορυφαία ενδεκάδα του Κυπέλλου

Οι παίκτες που αποτελούν την ενδεκάδα του κοινού, φέτος στο Κύπελλο Αγγλίας είναι οι Μίτοφ (Κέιμπριτζ), Τιάγκο Σίλβα (Τσέλσι), Κονατέ (Λίβερπουλ), Άρνολντ (Λίβερπουλ), Λανγκ (Γουίγκαν), Φαμπίνιο (Λίβερπουλ), Μάουντ (Τσέλσι), Ντίαζ (Λίβερπουλ), Μιναμίνο (Λίβερπουλ), Μπόιες (Μάρσκι Γιουνάιτεντ).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr