Ποδόσφαιρο

Ψήφος εμπιστοσύνη της Παρί Σεν Ζερμέν στον Ποσετίνο [vid]

Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 - 00:34

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Equipe», ο Αργεντινός τεχνικός έχει πολλές πιθανότητες να παραμείνει στον πάγκο των Παριζιάνων, για άλλη μια σεζόν.

Ψήφος εμπιστοσύνη της Παρί Σεν Ζερμέν στον Ποσετίνο [vid]

Στο Παρίσι, αλλά και γενικότερα στην Ευρώπη, υπήρχε η αίσθηση πώς μετά τη φετινή πορεία της Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League -όπου δεν κατάφερε να πάει μακριά- ο Μαουρίσιο Ποσετίνο δεν θα συνέχιζε. Ο Αργεντινός τεχνικός ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση. Αλλά πλέον αυτό έχει αλλάξει. Ειδικότερα, σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «Equipe», η διοίκηση των πρωταθλητών Γαλλίας είναι πολύ πιθανό να πορευτεί για άλλη μια σεζόν με τον Ποσετίνο στον πάγκο της.

Ο ρόλος του Εμπαπέ

Καθοριστική για την εξέλιξη αυτή είναι η συνδρομή του Κιλιάν Εμπαπέ. Μετά την παραμονή του Γάλλου σούπερ σταρ, ως το 2025, στην ομάδα του Παρισιού, ο Ποσετίνο κέρδισε… πόντους. Ο Εμπαπέ διατηρεί άριστη σχέση με τον ποδοσφαιριστή και στα πλαίσιο των συζητήσεων για την ανανέωση του συμβολαίου του 23χρονου Γάλλου επιθετικού, έγινε κουβέντα και για το θέμα του προπονητή. Με τον Κιλιάν να ψηφίζει… Μαουρίσιο! Μια ανατροπή που δεν είχε φανεί, αλλά είναι η νέα εξέλιξη των πραγμάτων.

Κίνηση για Γκουαρδιόλα

Το καλοκαίρι του 2023 θα είναι «καυτό» και για το θέμα προπονητή στην Παρί Σεν Ζερμέν. Διότι, με όσα λέγονται στο Παρίσι, ο μεγάλος στόχος της διοίκησης των Παριζιάνων είναι ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο νυν τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι. Η πρωταθλήτρια Γαλλίας δεν έκανε αυτή τη στιγμή κίνηση, διότι υπάρχει ρήτρα 15.000.000 στο συμβόλαιο των «πολιτών» με τον Καταλανό προπονητή. Οι Γάλλοι θεώρησαν πώς δεν συντρέχει κανένας λόγος για περιττά έξοδα. Το καλοκαίρι του 2023 η Παρί θα κάνει την κίνησή της για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ελπίζοντας πώς θα πάρει θετική απάντηση από την πλευρά του Ισπανού προπονητή.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr