Ποδόσφαιρο

Μίλαν: Έπεται… καμπάνα για την φιέστα τίτλου!

Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 - 10:35

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του τίτλου από τους «ροσονέρι» έφεραν την αντίδραση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ιταλίας και η Πειθαρχική Επιτροπή ξεκίνησε ήδη έρευνα για τα αρκετά περιστατικά που προκάλεσαν αντιδράσεις.

 

Μίλαν: Έπεται… καμπάνα για την φιέστα τίτλου!

Το πάρτι τίτλου των πρωταθλητών είχε έντονες εικόνες και αρκετές προκλήσεις προς την άσπονδη συμπολίτισσα, Ιντερ που πάλεψε μέχρι την τελευταία αγωνιστική για την πρώτη θέση. Το διπλό στο Σασουόλο (3-0) την Κυριακή έφερε τον πρώτο τίτλο στους «ροσονέρι» από το 2011 και οι ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών… ξέφυγαν πολλάκις με την Πειθαρχική Επιτροπή να τοποθετείται άμεσα και να ανακοινώσει έρευνα για τα περιστατικά.

Οι ποδοσφαιριστές του Στέφανο Πιόλι βρέθηκαν στους δρόμους του Μιλάνου σε «ανοιχτό» λεωφορείο και ο Αντε Ρέμπιτς και Μάικ Μανιάν κρατούσαν αρχικά ένα πανό με υβριστικό μήνυμα προς την Ιντερ. Το πανό αναφερόταν στην Ιντερ («βάλτε το κύπελλο….) και έκανε βέβαια ήδη τον γύρο της ποδοσφαιρικής Ιταλίας. Οι «νερατζούρι» είχαν αποκλείσει την Μίλαν στα ημιτελικά αλλά εν τέλει περιορίστηκαν στην κατάκτηση του κυπέλλου. Στην συνέχεια ακολούθησε υβριστικό σύνθημα προς την Ιντερ από τον Τεο Ερναντέζ.

Από το… πάρτι δεν μπορούσε να λείπει και ο «πολύς» Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Ο Σουηδός σταρ έστειλε μήνυμα στον Χακάν Τσαλχάνογλου που το περυσινό καλοκαίρι αποχώρηση από την Μίλαν για την «μισητή» συμπολίτισσα καθώς ήθελε να κατακτήσει το πρωτάθλημα όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και μοιραία τα… άκουσε από τον 40χρονο επιθετικό!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr