Ποδόσφαιρο

«Ψηφίζει» Ευρώπη ο Σουάρες!

Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 - 10:56

Ο Λουίς Σουάρεθ αναζητά νέα ποδοσφαιρική στέγη και προανήγγειλε την παραμονή του σε σύλλογο της Ευρώπης… αδιαφορώντας για το ενδιαφέρον συλλόγων από… εξωτικούς προορισμούς (Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Κίνα).

«Ψηφίζει» Ευρώπη ο Σουάρες!

Ο 35χρονος επιθετικός αποχώρησε από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από επιτυχημένη θητεία δύο ετών καθώς πέρυσι κατέκτησε τον τίτλο ενώ φέτος ήταν πρώτος σκόρερ παρότι δεν αποτελούσε βασική επιλογή για το αρχικό σχήμα. Ο Ουρουγουανός δείχνει διάθεση να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και έριξε… πόρτα σε συλλόγους από λιγότερο διαφημισμένες λίγκες καθώς επιδιώκει να διατηρηθεί σε ετοιμότητα ενόψει του επερχόμενου παγκοσμίου κυπέλλου.

«Θα παραμείνω στην Μαδρίτη και τις επόμενες εβδομάδες μέχρι να ολοκληρωθεί η σχολική χρονιά για τα παιδιά μου. Στόχος μου είναι να βρω μια ομάδα που θα έχω χρόνο συμμετοχής και θα διατηρηθώ σε υψηλό επίπεδο ενόψει παγκοσμίου κυπέλλου. Πολλά έχουν γραφτεί για το μέλλον μου, αλλά δεν έχω τοποθετηθεί. Εχω ακούσει για Σαουδική Αραβία, Κίνα και Κατάρ αλλά αυτές δεν είναι οι επιλογές μου. Δεν σκέφτομαι τα λεφτά και θέλω να παραμείνω στην Ευρώπη» δήλωσε στην El Larguero ο Σουάρες. Τις τελευταίες ώρες υπήρξαν μάλιστα νέα δημοσιεύματα που θέλουν την Φενέρμπάχτσε να βρίσκεται στο… κυνήγι της υπογραφής του, ποντάροντας στην έλευση του Χόρχε Χεσούς στον πάγκο της.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr