Ποδόσφαιρο

Πάουλο Ντιμπάλα: «Φουντώνουν» οι φήμες για συμφωνία με την Ιντερ!

Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 - 11:32

Το… κόλπο γκρόσο ετοιμάζει η Ιντερ που φέρεται να έχει καταθέσει υπέρογκη πρόταση στον πρώην άσο της Γιουβέντους.

Πάουλο Ντιμπάλα: «Φουντώνουν» οι φήμες για συμφωνία με την Ιντερ!

Ο Αργεντινος επιθετικός αποχώρησε με δάκρυα από τους «μπιανκονέρι» καθώς οι δύο πλευρές έπαιξαν… κρυφτό με την πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους. Οι «μπιανκονέρι» είχαν καταθέσει πρόταση στα μέσα της χρονιάς αλλά δεν έλαβε απάντηση από τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, που όταν επιδίωξαν να βρεθούν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων είχαν αλλάξει οι όροι της αρχικής προσφοράς. Σύμφωνα με την La Gazzetta dello Sport η Ιντερ καιροφυλακτεί και φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση 6 εκατ. ευρώ ετησίως χωρίς μάλιστα να υπολογίζονται τα μπόνους.

«Θα πάρω την καλύτερη απόφαση για το μέλλον μου» τόνισε ο Ντιμπάλα στο περιθώριο φιλανθρωπικού αγώνα στο Μιλάνο που διοργάνωσε ο Σαμουέλ Ετό. Πριν την έναρξη μάλιστα της αναμέτρησης, ο Ντιμπάλα εθεάθη να συνομιλεί με τον ζωντανό θρύλο της Ιντερ, Κριστιάνο Ζανέτι «φουντώνοντας» τις φήμες. «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ο Σαμουελ είναι ένας από τους σπουδαιότερους και δεν θα μπορούσα να λείπω» κατέληξε ο Αργεντινός προσπαθώντας να αποφύγει… συγκεκριμένες ερωτήσεις για την Ιντερ. Πέραν των «νερατζούρι» και η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο εξετάζει την περίπτωση του έχοντας λάβει… ψήφο εμπιστοσύνη από τον «μεγάλο» Φρανσέσκο Τότι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr