Ποδόσφαιρο

Σπαρτάκ Μόσχας: «Λυγίζει» από τις οικονομικές κυρώσεις

Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 - 12:51

Λίγες ημέρες μετά τον τερματισμό της συμφωνίας με τη Nike, οι Μοσχοβίτες ανακοίνωσαν την διάλυση της δεύτερης ομάδας του συλλόγου.

 

Σπαρτάκ Μόσχας: «Λυγίζει» από τις οικονομικές κυρώσεις

Η διοίκηση της Σπαρτάκ ανακοίνωσε την διάλυση της δεύτερης ομάδας κάνοντας λόγους για οικονομικές δυσκολίες. «Στο κατώφλι της νέας πραγματικότητας και εξετάζοντας την ανάγκη για μείωση του μπάτζετ λόγω των δεδομένων οικονομικών δυσκολιών, η ύπαρξη της δεύτερης ομάδας κρίθηκε μη συμφέρουσα» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ρωσικού συλλόγου. Η Σπάρτάκ 2 αγωνίζοταν ανελλιπώς στην 2η Επαγγελματική Κατηγορία από το 2013. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η Σπαρτάκ θα ρίξει πλέον το βάρος στις ακαδημίες και τα τμήματα υποδομής.


Πριν μερικές ημέρες έγινε γνωστή η αποχώρηση της Nike μετά από 17 χρόνια χορηγίας, μετά και την απόφαση της UEFΑ να διατηρήσει τον αποκλεισμό τωνν ρωσικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την επόμενη χρονιά λόγω της εισβολης στην Ουκρανία. Η Nike «εντυνε» τους Μοσχοβίτες από το 2005 και η συγκεκριμένη συμφωνία ήταν από τις μεγαλύτερης στο πρωτάθλημα της χώρας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr