Ποδόσφαιρο

Μπαγερν Μονάχου: Μαζραουί και επίσημως!

Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 - 14:32

Την απόκτηση του Νουσάιρ Μαζραουί ανακοίνωσαν οι Βαυαροί με τον 26χρονο να βάζει την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο και να αποτελεί τον έκτο ποδοσφαιριστή που πραγματοποιεί το… δρομολόγιο Αμστερνταμ – Μόναχο.

Μπαγερν Μονάχου: Μαζραουί και επίσημως!

Οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια εδώ και αρκετές εβδομάδες αλλά περίμεναν το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων Αγιαξ και Μπάγερν για να επισημοποιήσουν την συμφωνία. Ο 24χρονος ακραίος αμυντικός θα αγωνίζεται στο Μόναχο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και ήταν βέβαι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος στην παρουσίαση του. «Από τις πρώτες συζητήσεις είχα ένα καλίο αίσθημα. Είμαι παραπάνω από ικανοποιημένος που θα αγωνιστώ σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της ηπείρου. Διάλεξα την Μπάγερν γιατι θέλω να κατακτήσω τους μεγαλύτερους τίτλους στο ποδόσφαιρο» τρόνισε ο Μαροκινός μπακ.

Ο Μαζραουί αποτελεί τον έκτο ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί σε Αγιαξ και Μπάγερν. Είχαν προηγηθεί οι Σόρεν Λέρμπι, Σαμουελ Κουφούρ, Γιαν Βάουτερς, Τζόνι Χάνσεν και Μπριαν Λάουντρουπ ενώ αναμένεται να ακολουθήσει και το next thing του ολλανδικού ποδοσφαίρου, Χραφενμπερχ!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr