Ποδόσφαιρο

Ο Νίκο Κόβατς ανέλαβε την Βόλφσμπουργκ!

Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 - 15:14

Ο Νίκο Κόβατς γύρισε και επίσημα πίσω στην Γερμανία, ώστε να αναλάβει την Βόλφσμπουργκ, με μεγάλο στόχο να τους επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών. 

Ο Νίκο Κόβατς ανέλαβε την Βόλφσμπουργκ!

Ο Νίκο Κόβατς είναι ένας από τους πολύ καλούς και εξαιρετικούς προπονητές στην Ευρώπη, αφού στο παρελθόν έκατσε σε πολύ μεγάλες και σπουδαίες ομάδες. Όπως το 2018 με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, όπου κατέκτησε το Κύπελλο Γερμανίας. Το 2019 με την Μπάγερν Μονάχού όπου κατέκτησε το Νταμπλ.

Ενώ το 2020 αποχώρησε από τους Βαυαρούς και βγήκε εκτός Γερμανίας. Με αποτέλεσμα να πάει στην Γαλλία και να αναλάβει τις τύχες της Μονακό. Ωστόσο δεν παρέμεινε για πολύ, καθώς αποχώρησε τον Ιανουάριο του 2021 και είχε παραμείνει για πολύ καιρό χωρίς ομάδα.

Έτσι βρέθηκε η ομάδα, όπου θα καθίζει ξανά στο πάγκο της. Και θα είναι η Βόλφσμπουργκ, όπου φέτος απογοήτευσε με την παρουσία της στην Bundesliga. Έτσι οι άνθρωποι της ομάδας, έψαξαν για έναν πολύ έμπειρο προπονητή. Και τον βρήκαν απάνω στο Νίκο Κόβατς, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο.

Οι άνθρωποι των Λύκων έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στο συγκεκριμένο άνθρωπο. Ενώ ευελπιστούν να τους επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών και να τους βγάλει ξανά στις ευρωπαικές διοργανώσεις.

Από την άλλη ο Γερμανός προπονητής, είναι πανευτυχής με αυτή την επιλογή και πολύ ανυπόμονος να δουλέψει σε ένα τόσο μεγάλο Club όπως είναι η Βόλφσμπουργκ. Ενώ πιστεύει στις δυνατότητες του, με αποτέλεσμα να δώσει τα πάντα για να τους βοηθήσει να φτάσουν στους στόχους που θα βάλουν για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr