Ποδόσφαιρο

Εθνική Ελπίδων: Η Αποστολή με Κύπρο και Πορτογαλία!

Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 - 17:16

Ο Γιώργος Σίμος κάλεσε καινούργια πρόσωπα, στην προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων για τους αγώνες με την Κύπρο και την Πορτογαλία. Ένα από αυτά είναι του Κώστα Κουρφαλίδη. 

Εθνική Ελπίδων: Η Αποστολή με Κύπρο και Πορτογαλία!

Η Εθνική Ελπίδων ρίχνεται μέσα στον Ιούνιο για τα δύο τελευταία παιχνίδια στον 4ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαικού πρωταθλήματος. Με στόχο δύο ισάριθμες νίκες, με αποτέλεσμα να κλείσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις σε αυτή τη προκριματική διαδικασία.

Ο Γιώργος Σίμος μετά από πολλά παιχνίδια που είδε, στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League 1 και όχι μόνο, αλλά και σε συνεννόηση με τους συνεργάτες του. Κλήθηκε να ανακοινώσει την αποστολή για αυτά τα δύο παιχνίδια απέναντι στην Κύπρο και την Πορτογαλία. Μέσα σε αυτά τα ονόματα είναι του Κώστα Κουρφαλίδη.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται στην Κάλιαρι. Και κλήθηκε για πρώτη φορά από τον Πογιέτ για τα φιλικά με την Ρουμάνια, αλλά και το Μαυροβούνιο, ωστόσο δεν αγωνίσθηκε σε κανένα από αυτά.

Έτσι ο Έλληνας προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή, για αυτά τα δύο παιχνίδια, όπου είναι οι εξής.

Τερματοφύλακες; Παπαδόπουλος Σ, Ταλιχμανίδης, Τσολάκης.

Αμυντικοί: Aτζούλας, Βαγιαννίδης, Βήχος, Διαμαντής, Ζαχαρίτης, Λύρατζης, Μιχελής, Κίτσος, Χριστόπουλος.

Μέσοι: Kανελλόπουλος, Κουρφαλίδης, Κουτζούμπιας, Λιάσος, Λώλης, Μπελεβώνης, Μπότος, Σουρλής, Τσιγγάρας.

Επιθετικοί: Γρίβας, Τζόλης, Χριστόπουλος, Κούτσιας, Κούτσιας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr