Ποδόσφαιρο

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ισλανδό διεθνή Μάγκνουσον!

Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 - 18:06

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον έμπειρο αμυντικό Μάγκνουσον. Ο οποίος προέρχεται από τρεις γεμάτες χρονιές στην  ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ισλανδό διεθνή Μάγκνουσον!

Ο Μάγκνουσον είναι ένας από τους πολύ έμπειρους και εξαιρετικούς στόπερ. όπου είχε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Καθώς ήταν ο μεγάλος και τεράστιος οπισθοφύλακας στην αμυντική γραμμή της ομάδας. Ωστόσο κάποτε όλα τα ωραία τελειώνουν, αφού ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αποφάσισε να φύγει από την ομάδα, ώστε να συνεχίζει κάπου αλλού την καριέρα του.

Έτσι πολλές Ευρωπαικές ομάδες, έδειξαν το μεγάλο ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο παίκτη. Ωστόσο μία από αυτές είναι και η ΑΕΚ. Καθώς ο Αλμέιδα τον θέλει στην ομάδα, ώστε να είναι ο νέος οπισθοφύλακας των Κιτρινόμαυρων.

Ο Ισλανδός σούπερ σταρ μάλιστα είναι βασικό μέλος στην Εθνική Ισλανδίας, αφού μέχρι στιγμής έχει 39 συμμετοχές. Ενώ αγωνίσθηκε και σε όλα τα παιχνίδια του Μουντιάλ στα γήπεδα της Ρωσίας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.