Ποδόσφαιρο

Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκτησε τον Τσουαμένι από την Μονακό!

Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 - 18:33

Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκτησε τον ταλαντούχο επιθετικό Αουρελίεν Τσουαμένι. Όπου προέρχεται από δύο εκπληκτικές χρονιές στην Μονακό. 

Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκτησε τον Τσουαμένι από την Μονακό!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μπροστά της το μεγάλο τελικό για το Champions League, απέναντι στην Λίβερπουλ Ωστόσο διοικούντες της ομάδας, ξεκίνησαν την προεργασία για τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν το φετινό καλοκαίρι, με στόχο να γίνει πολύ πιο δυνατή τη νέα δύσκολη ποδοσφαιρική σεζόν σε Ισπανία, αλλά και Ευρώπη.

Όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας, ακόμη είναι αναστατωμένοι για το σοκ, όπου υπέστη, μετά το ναυάγιο της μεγάλης μεταγραφής του Μπαπε όπου θα γίνονταν στην ομάδα των Μαδριλένων, Όμως ο Γάλλος σουπερ, εν τέλι θα μείνει στην Παρί Σ.Ζ, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τους Μερέγκες.

Όμως δεν το έβαλαν κάτω οι άνθρωποι της ομάδας, αφού κατάφεραν να κλείσουν τον πολύ ταλαντούχο και γρήγορο ποδοσφαιριστή Αουρελιέν Τσουαμένι. Ο οποίος πραγματοποίησε τεράστιες εμφανίσεις με την ομάδα της Μονακό.

Ο Γάλλος επιθετικός σύμφωνα με δημοσιεύματα, έκλεισε στην ομάδα της Ισπανίας με το ποσό των 80.000.000 ευρώ συν τα μπόνους που θα πάρει σε περίπτωση επίτευξης στόχων και υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα 5 χρόνια. Στους Μονεγάσκους στα δύο χρόνια, όπου έμεινε είχε απολογισμό 5 γκολ σε 74 συνολικά συμμετοχές. Ενώ είναι από τους παίκτες με τα περισσότερα τάκλιν και τις περισσότερες αναχαιτήσεις στα top 5 πρωταθλήματα.

Ενώ είναι από τη σεζόν 2021-22 ενεργό μέλος στην Εθνική Γαλλίας, έχοντας μέχρι στιγμής απολογισμό ένα γκολ και 8 συμμετοχές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr