Ποδόσφαιρο

Το αντίο του Παναθηναικού στον Τάσο Χατζηγιοβάνη

Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 - 23:15

Το αντίο του Παναθηναικού στον  Τάσο Χατζηγιοβάνη που αποχώρησε την Τρίτη (24/5) από την ομάδα με ένα ιδιαιτέρως συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Το αντίο του Παναθηναικού στον  Τάσο Χατζηγιοβάνη

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Τάσο Χαζηγιοβάνη έναν παιδί των ακαδημιών του τριφυλλιού, με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Ο Τάσος έγραψε τη δική του σελίδα στην ιστορία του Παναθηναϊκού! Γιατί; Γιατί μπήκε στην οικογένεια του Τριφυλλιού, παιδί, σε ηλικία 15 χρονών, ως προϊόν των συνεργαζόμενων σχολών ποδοσφαίρου με τον Παναθηναϊκό. Γιατί έκλεισε 10 χρόνια στο σύλλογο, σπάνιο στη σύγχρονη εποχή», αναφέρουν μεταξύ άλλων στο μήνυμά τους οι «πράσινοι».

Διαβάστε αναλυτικά το μήνυμα του Παναθηναϊκού:

«Σήμερα ο Παναθηναϊκός αποχαιρετάει τον Τάσο Χατζηγιοβάνη @tasos_chatzigiovanis , ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και την Ανκαραγκουτσού. Ο Τάσος έγραψε τη δική του σελίδα στην ιστορία του Παναθηναϊκού! Γιατί; Γιατί μπήκε στην οικογένεια του Τριφυλλιού, παιδί, σε ηλικία 15 χρονών, ως προϊόν των συνεργαζόμενων σχολών ποδοσφαίρου με τον Παναθηναϊκό. Γιατί έκλεισε 10 χρόνια στο σύλλογο, σπάνιο στη σύγχρονη εποχή. Γιατί κατέγραψε 168 συμμετοχές και 17 γκολ στην πρώτη ομάδα, όντας 40ός στη λίστα συμμετοχών στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Γιατί το ταλέντο του ήταν αποδεκτό από συμπαίκτες και αντιπάλους. Γιατί αγαπήθηκε πολύ στο σύλλογο και αγάπησε πολύ τον σύλλογο σε καλές και δύσκολες στιγμές. Ο Τάσος αποχωρεί με το μετάλλιο του Κυπελλούχου Ελλάδας και όλοι εμείς του ευχόμαστε από καρδιάς να πετύχει κάθε προσωπικό του στόχο! Τάσο καλή τύχη! #Panathinaikos

[/OEmbed

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.