Ποδόσφαιρο

Conference League: Χαμός στα Τίρανα, δεκάδες συλλήψεις οπαδών! (vids)

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 - 10:40

Οι οπαδοί της Φέγενορντ και της Ρόμα έχουν ήδη διασταυρώσει τα ξίφη τους, συγκρούστηκαν και με τις αστυνομικές δυνάμεις και οι αρχές της χώρας πασχίζουν να διατηρήσουν την τάξη στους δρόμους της πρωτεύουσας της Αλβανίας.

Conference League: Χαμός στα Τίρανα, δεκάδες συλλήψεις οπαδών! (vids)

Δεκάδες είναι πλέον τα περιστατικά βίας στα Τίρανα όπως αναφέρουν Μέσα της Αλβανίας αλλά και Ιταλοί και Ολλανδοί δημοσιογράφοι Οι δύο πλευρές έχουν συγκρουστεί πολλάκις με μάχες σώμα με σώμα και οι αστυνομικές δυνάμεις χρειάστηκε να κσταφύγουν σε χρήση δακρυγόνων σε μια προσπάθεια εξομάλυνσης. Οι οπαδοί των Ροτερντάμερς τα… έβαλαν με τις δυνάμεις ασφαλείας και τουλάχιστον έξι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν για ιατρική περίθαλψη, με τις αρχές να ανακοινώνουν 13 συλλήψεις ενώ ζήτησαν ενισχύσεις από γειτονικές πόλεις!

Νωρίτερα, οκτώ Ολλανδοί συνελήφθησαν μετά από επίθεση σε 45χρονο Αλβανό πολίτη που με την σειρά του χρειάστηκε να διακομιστεί σε νοσοκομείο της πόλης. Λίγες ώρες πριν, η αστυνομία ανακοίνωσε 48 συλλήψεις Ιταλών τιφόζι που με την σειρά του πρωταγωνίστησαν σε αρνητικά επεισόδια στα Τίρανα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr