Ποδόσφαιρο

Τότεναμ: «Ανεβάζει» τον πήχη!

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 - 11:02

Η εξασφάλιση μιας θέσης στο Champions League… άνοιξε την όρεξη στους Λονδρέζους που μετά από χρόνια αναμένεται να προχωρήσουν γενναία μεταγραφική ενίσχυση.

Τότεναμ: «Ανεβάζει» τον πήχη!


Η έλευση του Αντόνιε Κόντε άλλαξε την… μοίρα της Τότεναμ που κόντρα στα προγνωστικά κατάφερε με μια σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων να βρει μια θέση στην πρώτη τετράδα της Premier League που της έδωσε το εισιτήριο για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο Ιταλός τεχνικός δεν είχε ξεκαθαρίσει το μέλλον του στον πάγκο καθώς… απαίτησε ενίσχυση από την διοίκηση ώστε οι Λονδρέζοι να πραγματοποιήσουν πορεία ακόμα και πρωταθλητισμού την επόμενη χρονιά και να διεκδικήσουν κάποιο τίτλο για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια.

Όπως αναφέρουν οι έγκυροι The Times, η διοίκηση εισάκουσε τις… προσταγές του έμπειρου τεχνικού και μετά από χρόνια «σφιχτής» μεταγραφικής πολιτικής, τα «σπιρούνια» είναι έτοιμα να σπαταλήσουν περίπου 175 εκατ. ευρώ για να ενισχύσουν το ρόστερ. Ο διευθυντής Ντάνιελ Λέβι επιδιώκει να περιορίσει το χάσμα ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι και τα οικονομικά οφέλη από την παρουσία στο Champions League αβαντάρουν τα σχέδια. Οι «δανεικοί» Κουλουσέφσκι, Ρομέρο και Μπετανκούρ αναμένεται να αποκτηθούν καταβάλλοντας τις σχετικές ρήτρες, ενώ στο στόχαστρο της Τότεναμ βρίσκονται και οι Γκαμπριελ Ζεσούς (Μάντσεστερ Σίτι), Κόστιτς (Αϊντραχτ) και η επιστροφή του Κρίστιαν Ερικσεν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr