Ποδόσφαιρο

Μπάγερν Μονάχου: «Ανεβάζει» την προσφορά για Χράφενμπερχ

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 - 11:27

Συνεχίζονται οι κινήσεις… τακτικής στις διαπραγματεύσεις με τον Αγιαξ για την απόκτηση του ταλαντούχο μέσου και οι Βαυαροί πλησιάζουν πλέον τις απαιτήσεις των Αμστερντάμερς.

 

Μπάγερν Μονάχου: «Ανεβάζει» την προσφορά για Χράφενμπερχ

Η Μπάγερν ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του Νουσαϊρ Μαζραουί από τον Αγιαξ αλλά το μεγάλο… στοίχημα παραμένει ο 20χρονος άσος. Ο νεαρός μέσος αποτελεί το νέο next big thing του ολλανδικού ποδοσφαίρου και ήδη βρίσκεται στο στόχαστρο όλων των «μεγάλων» του ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι. Ο Ράιαν Χράφενμπερχ έχει συμβόλαιο με τον ολλανδικό σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 αλλά έχει ήδη προαναγγείλει την αποχώρηση του.

Ο Αίας δεν είναι αρνητική στην παραχώρηση του, αρκεί βέβαια να καλυφθεί οικονομικά. Η Μπάγερν εδώ και καιρό βρίσκεται στην πολ ποζίσιον για την υπογραφή του αλλά συνάντησε ήδη κλειστές πόρτες στην αρχική πρόταση των 20 εκατομμυρίων ευρώ. Όπως μεταφέρουν τα γερμανικά μέσα, οι πρωταθλητές Γερμανίας επέστρεψαν με νέα βελτιωμένη πρόταση που αγγίζει τα 25 εκατ. ευρώ ευελπιστώντας σε θετική απάντηση αυτή την φορά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr