Ποδόσφαιρο

Άντερλεχτ: Στο στόχαστρο της Γκλάντμπαχ ο Βενσάν Κομπανί

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 - 14:14

Ο 36χρονος τεχνικός εξέφρασε… τάσεις φυγής από τις Βρυξέλλες και τα «πουλάρια» φέρονται ήδη να «ψάχνονται» για την υπογραφή του.

Άντερλεχτ: Στο στόχαστρο της Γκλάντμπαχ ο Βενσάν Κομπανί

Η επιστροφή του Βενσάν Κομπανί στην αγαπημένη του Αντερλεχτ μετά από 11 χρόνια στην Μάντσεστερ Σίτι αποτέλεσε την είδηση του καλοκαιριού του 2019 στο Βέλγιο καθώς στις αρχές της σεζόν ανέλαβε τον διττό ρόλο παίκτη προπονητή. Η μετάβαση στην προπονητική ήταν πάντως δύσκολη στην πρώτη του σεζόν βάσει αποτελεσμάτων, παρότι που το επόμενο καλοκαίρι υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας έχοντας πλέον αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Φέτος, οι «μωβ» παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι και κατέλαβαν την 3η θέση στο πρωτάθλημα ενώ αγωνίστηκαν και στον τελικό του κυπέλλου. Μετά το τέλος του τελευταίου φετινού ματς με την Μπριζ, ο Κομπανί άφησε «ανοιχτό» το μέλλον του και οι δηλώσεις δεν… άρεσαν στην διοίκηση. Άμεσα μάλιστα προέκυψε ενδιαφέρον από την Μπορούσια Γκλάντμπαχ που πριν μερικές ημέρες απομάκρυνε τον Αντι Χούτερ και ο 36χρονος Βέλγος τεχνικός φέρεται να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των πιθανών διαδόχων του.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr