Ποδόσφαιρο

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει τον Λεάο από την Μίλαν!

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 - 16:00

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει διακαώς τον ταλαντούχο Λεάο. Ο οποίος πραγματοποίησε τρομερές εμφανίσεις την φετινή περίοδο με την Μίλαν. 

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει τον Λεάο από την Μίλαν!

Ο Λέαο είναι ο παίκτης αποκάλυψη, στην φετινή Μίλαν. Καθώς από την αρχή μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου, ήταν συγκεντρωμένος και ο μεγάλος ηγέτης στην προσπάθεια των Ροσονέρι να φτάσουν στην φετινή κατάκτηση του Scoundeto.

Ο Πορτογάλος επιθετικός, σκόραρε στα περισσότερα από τα παιχνίδια του συλλόγου. Με αποτέλεσμα να γίνει πολύ αγαπητός από τους οπαδούς της ομάδας. Έτσι με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων και τις φοβερές εμφανίσεις που έκανε. Πολλές ομάδες έδειξαν το μεγάλο ενδιαφέρον τους, όπως είναι η Ισπανική Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Μερέγκες μετά το μεγάλο σοκ, όπου υπέστη με τα ναυάγια των Μπαπέ, όπου εν τέλι ανανέωσε με την Παρί Σ.Ζ, ενώ και του Χάαλαντ ο οποίος πήρε μεταγραφή στην Αγγλία και την Μάντσεστερ Σίτι, παρέμεινε μόλις με τον Μπενζέμα στο ρόστερ. Έτσι οι άνθρωποι της ομάδας, βλέπουν με πολύ καλό μάτι την περίπτωση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, καθώς ευελπιστούν πως θα βοηθήσει στην ομάδα τους και θα είναι ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Γάλλο Επιθετικό.

Οι Ισπανοί όμως είναι διαθετοιμένοι να δώσουν το ποσό των 120.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσουν. Ωστόσο η ρήτρα αποδέσμευσης φτάνει στα 150.000.000 ευρώ.

Από την πλευρά τους οι Ιταλοί, θέλουν διακαώς να τον κρατήσουν, αφού ήταν ο άνθρωπος που τους βοήθησε με τα τρομερά κατορθώματα του, να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Πάντως το υπάρχον συμβόλαιο του παίκτη λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr