Ποδόσφαιρο

Η Τράμπζονσπορ τσεκάρει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη!

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 - 17:00

Η Τράμπζονσπορ θέλει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ως πρώτο τερματοφύλακα για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν στην Τουρκία, αλλά και τις Ευρωπαικές διοργανώσεις. 

Η Τράμπζονσπορ τσεκάρει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη!

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στα πέντε τελευταία χρόνια, ήταν η κολώνα του ΠΑΟΚ, κάτω από τα δοκάρια. Αφού πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, φέρνοντας πολλές επιτυχίες στην ομάδα. Με σημαντικότερη πάντως τη σεζόν 2019 την κατάκτηση του πρωταθλήματος ως η αήττητη ομάδα, αλλά και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Έλληνας πορτιέρο αγαπήθηκε πολύ από το κόσμο των Ασπρόμαυρων, και λατρεύτηκε όσο τίποτα άλλο. Ωστόσο μετά από αυτά τα τέσσερα χρόνια γεμάτο επιτυχίες, συγκινήσεις, αλλά και τα μεγάλα κατορθώματα που πέτυχε, έβαλε τίτλους τέλος στην ομάδα με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Έτσι εδώ και λίγες μέρες, όπου είναι παρελθόν από τους Ασπρόμαυρους. Πολλές ομάδες άρχιζαν να ενδιαφέρονται για να το κάνουν δικό τους. Μάλιστα ομάδα από την Αραβία τον έκανε πολύ μεγάλη πρόταση με μπόνους σε τυχόν κατακτήσεις τροπαίων. Ωστόσο ο Έλληνας τερματοφύλακας, στόχος του είναι να αγωνισθεί σε ένα πολύ καλύτερο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Για αυτό το λόγο η Πρωταθλήτρια Τουρκίας Τραμπζονσπόρ, τον χτύπησε την πόρτα. Καθώς οι άνθρωποι της ομάδας τον παρακολούθησαν σε κάποια από τα παιχνίδια που έδωσε με το Δικέφαλο του Βορρά και εντυπωσιάστηκαν με τα επιτεύγματα του.

Μάλιστα δεν κατάφεραν να κρατήσουν τον Ουγκουρτσάν Τσακίρ, με αποτέλεσμα είναι έτοιμη να κάνουν επίσημη πρόταση στον Πασχαλάκη, όπου θα φτάνουν οι απολαβές το 1.000.000 ευρώ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.