Ποδόσφαιρο

Ο Φλόρες για άλλα 2 χρόνια στη Χετάφε

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 - 22:14

Ο 57χρονος προπονητής ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον σύλλογο της Primera Division ως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Φλόρες για άλλα 2 χρόνια στη Χετάφε

Χετάφε και Κίκε Σάντσεθ Φλόρες συνεχίζουν μαζί. Ο Ισπανός κόουτς και η ομάδα που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της περιφέρειας της Μαδρίτης, θα πορευτούν παρέα ως το 2024. Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος το απόγευμα της Τετάρτης, το συμβόλαιο του 57χρονου προπονητή ανανεώθηκε ως το 2024. Ο Φλόρες πήγε τον Οκτώβριο του 2021 στη Χετάφε και κατάφερε, μια εβδομάδα πριν το τέλος του πρωταθλήματος να την οδηγήσει στην παραμονή στη μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας.

Αξίζει να σημειωθεί πώς αυτή είναι η τρίτη θητεία του Κίκε Φλόρες στον πάγκο της Χετάφε. Έχει κοουτσάρει το σύλλογο σε 57 ματς της La Liga. Η φετινή, όμως, παρουσία του συνδυάστηκε με το στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Αυτός επετεύχθη και η επιβράβευση ήρθε μέσω της ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών, ως το 2024.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr