Ποδόσφαιρο

Ο Τζανιόλο άνοιξε το σκορ για τη Ρόμα [vid]

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 - 22:39

Με γκολ του Ιταλού μέσου στο 32', η Ρόμα πήρε... κεφάλι στο σκορ, στον τελικό με την Φέγενορντ.

Ο Τζανιόλο άνοιξε το σκορ για τη Ρόμα [vid]

Ο πρώτος τελικός στην ιστορία της νεοσύστατης διοργάνωση του Europa Conference League, στα Τίρανα, ανάμεσα σε Ρόμα και Φέγενορντ απέκτησε από νωρίς ενδιαφέρον. Δεν ήταν μόνο η αναγκαστική αλλαγή για τους «τζιαλορόσι», με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα να παίρνει τη θέση του Μικιταριάν στο 17'. Αλλά το γκολ που σημειώθηκε λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα.

Προβάδισμα για τη Ρόμα

Το προβάδισμα στο σκορ το πέτυχε η Ρόμα. Σε μια φάση που δεν έδειχνε πώς θα είχε αυτή την εξέλιξη. Στο γέμισμα του Μαντσίνι από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στην περιοχή των Ολλανδών. Ο Τράουνερ δεν υπολόγισε καλά την πορεία της μπάλας που πέρασε. Αυτή έφτασε στον Τζανιόλο που δεν αιφνιδιάστηκε. Την κατέβασε και πλάσαρε με ωραίο τρόπο τον Μπίλοου για να βάλει τους «τζιαλορόσι» μπροστά στο σκορ, στον τελικό των Τιράνων.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr