Ποδόσφαιρο

Ο Κομπανί συμφώνησε με την Μπέρνλι

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 - 23:41

Ο Βέλγος προπονητής και επί σειρά ετών αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι επιστρέφει στο Νησί, αυτή τη φορά σε πάγκο ομάδας.

Ο Κομπανί συμφώνησε με την Μπέρνλι

Ο Βινσέντ Κομπανί είναι μια εμβληματική φυσιογνωμία για το αγγλικό ποδόσφαιρο. Επί σειρά ετών παίκτης και αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι. Το 2020 αποχώρησε από την ενεργό δράση και ασχολήθηκε με την προπονητική. Τώρα είναι έτοιμος να επιστρέψει στο Νησί, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της Μπέρνλι.

Έχουν δώσει ήδη τα χέρια...

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Κομπανί έχει συμφωνήσει με τον αγγλικό σύλλογο που υποβιβάστηκε από την Premier League στην Championship. Με στόχο να την βοηθήσει να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, ο Κομπανί είναι εδώ και αρκετό καιρό σε ανοικτή γραμμή με τη διοίκηση της Μπέρνλι και έχουν ήδη ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, κάνοντας τα πλάνα για ποδοσφαιριστές που μπορούν να την ενισχύσουν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr