Ποδόσφαιρο

«Κάηκε» η Ρώμη από το πάρτι των φίλων της Ρόμα (vids)

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 - 10:32

Μέχρι τα ξημερώματα που έφτασε και η αποστολή στην πρωτεύουσα της Ιταλίας κράτησε η γιορτή των φίλων της Ρόμα για την κατάκτηση του Europa Conference League

«Κάηκε» η Ρώμη από το πάρτι των φίλων της Ρόμα (vids)

Η Ρόμα κατέκτησε το πρώτο Europa Conference League με τον Μουρίνιο να κλαίει και τους φίλους της να κάνουν μια τρελή γιορτή.

Οι πανηγυρισμοί ξεκίνησαν από όσους φίλους της Ρόμα ήταν στα Τίρανα. Οι άλλο το είδαν μέσα στο Ολίμπικο της Ρώμης κι έγινε χαμός. Στήθηκε μια σούπερ γιορτή. Οι πανηγυρισμοί έγιναν κι έξω από το Κολοσσαίο.

Υπολογίζεται πως περίπου 50.000 οπαδοί των τζιαλορόσι βρέθηκαν στο γήπεδο της ομάδας. Και είδαν τον τελικό με την Φέγενορντ από γιγαντοοθόνες.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, τραγούδησαν συνθήματα και άναψαν καπνογόνα δημιουργώντας όμορφη και εορταστική ατμόσφαιρα.

Η συνέχεια δόθηκε και σε κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας της Ιταλίας. Μάλιστα χαμός έγινε κι έξω από το Κολοσσαίο.

Δάκρυσε ο Μουρίνιο
Για την Ρόμα ήταν ο πρώτος ευρωπαϊκός τίτλος. Για τον Ζοσέ Μουρίνιο, όμως, ήταν ο 5ος. Κι έγινε ο πρώτος προπονητής που έχει κατακτήσει όλες τις διοργανώσεις της UEFA σε επίπεδο συλλόγων.

Τα δάκρυα του, στις δηλώσεις που έκανε, μετά το τέλος του ματς, έδειξαν πολλά. Για τον ίδιο ήταν μια δικαίωση, καθώς πολλοί τον θεωρούσαν τελειωμένο από την προπονητική.

“Με κάθε σεβασμό σε αυτούς με τους οποίους έχω συνεργαστεί, απόψε αισθάνομαι Ρωμαίος, επειδή όλο αυτό είναι απίθανο. Είμαι έντεκα μήνες στη Ρόμα, τα κατάλαβα όλα από την αρχή, από τη στιγμή που ήρθα. Θα μείνει στην ιστορία της Ρόμα, αλλά και στη δική μου. Με κάνει να αισθάνομαι λίγο πιο ηλικιωμένος, αλλά είναι κάτι όμορφο για την καριέρα μου. Τώρα πηγαίνω διακοπές”, είπε ο Μουρίνιο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr