Ποδόσφαιρο

Φέγενορντ: Επεισοδιακή νύχτα στο Ρότερνταμ

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 - 10:41

Η ήττα της Φέγενορντ έφερε σκηνές χάους στο Ρότερνταμ καθώς οι οπαδοί των φιναλιστ του τελικού του Conference League «συγκρούστηκαν» με τις αστυνομικές αρχές.

 

Φέγενορντ: Επεισοδιακή νύχτα στο Ρότερνταμ

Το πάρτι ειχε ξεκινήσει από νωρίς στην ολλανδική πόλη αλλά δεν εξελίχτηκε ομαλά. Μετά το τέλος της αναμέτρησης στα Τίρανα όπου το… καμάρι της πόλης, ηττήθηκε από την Ρόμα ξέσπασαν δεκάδες επεισόδια σε διαφορετικά σημεία του Ρότερνταμ. Οι οπαδοί εκτόξευαν πέτρες, καπνογόνα, κατέστρεψαν μηχανάκια, βαγόνια τραμ ενώ έσπασαν και πολλές τζαμαρίες καταστημάτων.

Αρκετοί δημοσιογράφοι που ήταν παρόντες έκαναν λόγο για εφιαλτιακές στιγμές και από τύχη δεν υπήρξαν ακόμα πιο δύσκολες καταστάσεις. Η αστυνομία χρειάστηκε να επέμβει δυναμικά και προχώρησε σε 72 συλλήψεις ενώ αναφέρθηκαν και δύο τραυματισμοί αστυνομικών. Ο αριθμός των συλληφθέντων αναμένεται να αυξηθεί μάλιστα καθώς μετά από χρήση video καταστημάτων της περιοχής θα εξακριβωθούν περισσοτεροι δράστες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr