Ποδόσφαιρο

ΒΒC: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σκουπίδια» (vid)

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 - 11:04

Γκάφα ολκής από το κορυφαίο ειδησεογραφικό δίκτυο που σε ζωντανή μετάδοση ανάρτησε προσβλητικό μήνυμα για τους «κόκκινους διάβολους».

ΒΒC: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σκουπίδια» (vid)

Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες! Κατά την διάρκεια ρεπορτάζ για το Ρολάν Γκαρός στο BBC, το live ticker που «τρέχει» στην οθόνη ανέφερε πως: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι… σκουπίδια» προκαλώντας βέβαια άμεσες αντιδράσεις. Λίγη ώρα αργότερα, η παρουσιάστρια Ανίτα ΜακΒι απολογήθηκε στο κοινό και έκανε λάθος για εσωτερικό λάθος εκπαιδευόμενου στο ειδησεογραφικό δίκτυο.

«Νωρίτερα, αρκετοί παρατηρήσατε περίεργα μηνυματα στην μπάρα των ειδήσεων που «τρέχει» στην οθόνη. Κάποιος εκπαιδευόμενος έγραψε τυχαία μηνύματα που δεν έπρεπε να προβληθούν δημοσίως. Ζητάμε συγνώμη σε όσους προσβάλλαμε και ιδίως στους φιλάθλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήταν ένα τεχνικό λάθος και θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες» τόνισε η Μακ Βι. Αξίζε να σημειωθεί, πως στο θέμα τοποθετήθηκε και ο παρουσιαστής Κλάιν Μίρι που είναι γνωστός οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι. «Δεν έχω καμία σχέση» πόσταρε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr