Ποδόσφαιρο

Ρίβερ Πλέιτ: «Πολυβόλο» ο Αλβάρεζ, σκόραρε έξι φορές στο 8-1 επί της Αλιάνζα! (vid)

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 - 11:28

Έγραψε ιστορία ο 22χρονος διεθνής φορ που σημείωσε έξι γκολ στην επιβλητική επικράτηση των «εκατομμυριούχων» για το Κόπα Λιμπερταδόρες και ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση στην ιστορία της διοργάνωσης.

Ρίβερ Πλέιτ: «Πολυβόλο» ο Αλβάρεζ, σκόραρε έξι φορές στο 8-1 επί της Αλιάνζα! (vid)

Ασταμάτητος ήταν Χουλιάν Αλβάρεζ λίγες εβδομάδες πριν μετακινηθεί στην Μάντσεστερ Σίτι. Ο 22χρονος φορ σκόραρε έξι φορές κόντρα στον σύλλογο από το Περού για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της ηπείρου και ισοφάρισε το… στοιχειωμένο ρεκόρ του Χουάν Κάρλος Σάντσεζ από το 1985 (Μπλούμινγκ).

Ο διεθνής φορ με την Αργεντινή αποκτήθηκε τον Ιανούαριο από την Μάντσεστερ Σίτι που αποφάσισε την παραμονή του μέχρι το καλοκαίρι στην Ρίβερ Πλέιτ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει συμφωνήσει ήδη με τον Χάαλαντ, αλλά θα προχωρήσει και με τον Αλβάρεζ την επόμενη καθώς δεν θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr