Ποδόσφαιρο

Άρσεναλ: Ανατροπή και παραμονή Ενκέτια

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 - 11:54

Σε σίριαλ εξελίσσεται η παραμονή ή όχι του Ενκέτια στην Άρσεναλ.

Άρσεναλ: Ανατροπή και παραμονή Ενκέτια

Ο Άγγλος στράικερ είχε πάρει την απόφασή του όπως όλα έδειχναν και θα έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι από την Άρσεναλ. Όμως σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα θα έχουμε ανατροπή και τελικά παραμονή του παίκτη στους κανονιέρηδες.

Καταλυτικό ρόλο στην ιστορία δείχνει να έχει ο προπονητής της ομάδας, Αρτέτα, ο οποίος έπεισε τον νεαρό επιθετικό πως είναι απαραίτητος στο νέο πρότζεκτ της ομάδας και πώς τον θέλει πάρα πολύ. Όπως είχε δηλώσει εξάλλου και παλιότερα ο ποδοσφαιριστής ο Αρτέτα μπορεί να σε βελτιώσει πάρα πολύ με τις συμβουλές του.

Οι δηλώσεις του:

Ο Μικέλ μού έμαθε πολλά. Είναι σίγουρα εξαιρετικός. Εργάζεται πολύ στην τακτική για να καταλάβεις τον ρόλο σου. Σαν παίκτης, είναι υπέροχο να βλέπεις ένα μάνατζερ να εξετάζει τόσες λεπτομέρειες - βλέπεις πόσο πολύ νοιάζεται. Σαν νέος ηλικιακά παίκτης, αν έχεις σωστή νοοτροπία, αδιαμφισβήτητα μπορείς να βελτιωθείς υπό τις οδηγίες του και αυτό είναι κάτι που προσπαθώ να κάνω. Με έχει βοηθήσει στο παιχνίδι μου σε όλα τα σημεία, μου έδωσε ευκαιρίες να εκφραστώ, έκανα λάθη και προσπάθησα να τα διορθώσω.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr