Ποδόσφαιρο

Ο Μελισσανίδης κράτησε τον Μάνταλο στην ΑΕΚ

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 - 12:06

Η συνάντηση του διεθνή μεσοεπιθετικού με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, έφερε τα πάνω κάτω κι έτσι αντί να φύγει θα είναι ο αρχηγός της νέας ομάδας που θα μπει στην νεόκτιστη ΟΠΑΠ Arena

Ο Μελισσανίδης κράτησε τον Μάνταλο στην ΑΕΚ

Ήταν ένα από τα θέματα που ήθελε να λύσει μόνος του ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αναφορικά με τον Πέτρο Μάνταλο που ήθελε να φύγει από την ΑΕΚ.

Οι δύο τους συναντήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης και τα είπαν για αρκετή ώρα. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μάνταλος επέμεινε για την αποχώρηση του. Ο Μελισσανίδης ωστόσο του άλλαξε γνώμη. Και μάλιστα θα είναι ο πρώτος αρχηγός.

Κάτι που σημαίνει πως με αυτόν θα μπει η νέα ΑΕΚ, που θα φτιάξει ο Γκουστάβο Πογέτ, στην νεόκτιστη ΟΠΑΠ Arena.

Ο διεθνής άσος πέρασε μια ακόμα δύσκολη χρονιά. Υπήρξε γκρίνια από μερίδα οπαδών για την εικόνα του. Και το αν μπορέσει να βοηθήσει. Κάτι που αφουγκράστηκε, αφού αυτό κρατάει από πέρσι.

Μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ, για τα πλέι οφ της Super League, είχε αναφέρει πως πήρε τις αποφάσεις του. Αφήνοντας να εννοηθεί πως θα αποχωρήσει.

Το είχε κάνει γνωστό και σε πολλούς στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ωστόσο η ανατροπή έγινε μετά τη συνάντηση που είχε με τον Μελισσανίδη. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, του άλλαξε γνώμη και τον κράτησε στην ομάδα.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης το τελευταίο διάστημα έχει κάνει πολλά ραντεβού. Ετοιμάζεται να αλλάξει πολλά στην ομάδα και σε θέσεις στην διοίκηση, αλλά και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Παράλληλα μιλάει και με τους παίκτες που έχουν θέματα. Με τον Μάνταλο δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Εκείνος τον έφερε από την Ξάνθη, στη νέα ΑΕΚ που ήθελε να ετοιμάσει, όταν έπεσε στην Β' Εθνική.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.