Ποδόσφαιρο

Μπαρτσελόνα: Ρυθμιστής ο ντε Γιονχ!

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 - 13:43

Το μέλλον του Φρένκι ντε Γιονχ στην Βαρκελώνη θα καθορίσει τις μεταγραφικές κινήσεις των Καταλανών.

Μπαρτσελόνα: Ρυθμιστής ο ντε Γιονχ!

Στον «αέρα» παραμένει η παραμονή του Ολλανδού μέσου στην Μπαρτσελόνα και πλέον είναι η διάχυτη η αίσθηση πως θα… θυσιαστεί στο βωμό των λοιπών μεταγραφικών κινήσεων. Ο 25χρονος αποτελεί ένα από τα πιο «βαριά» οικονομικά χαρτιά του συλλόγου αλλά δεν έχει καταφέρει να ηγηθεί όπως αναμενόταν μετά την μετακίνηση του από τον Αγιαξ.

Η παραχώρηση του δύναται έτσι να ανοίξει τον δρόμο για την απόκτηση αρκετών ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στο.. μπλοκάκι του Τσάβι Ερνάντεθ. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αποτελεί εδώ και καιρό τον βασικό στόχο των Καταλανών αλλά οι οικονομικές αξιώσεις της Μπάγερν έχουν «κολλήσει» τις διαπραγματεύσεις. Ο ντε Γιονχ βρίσκεται πάντως στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου και της Μάντσεστερ Σίτι που είναι μάλιστα διατεθειμένες να σπαταλήσουν περισσότερα από 60 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του που αν τελικά τελεσφορήσει θα επιτρέψει στην Μπαρτσελόνα να προχωρήσει τον δικό της μεταγραφικό σχεδιασμό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr