Ποδόσφαιρο

Τότεναμ: Ποντάρει σε παραμονή του Κέιν!

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 - 14:01

Αλλαγή… πλεύσης από τον Άγγλο αρχισκόρερ που μετά την εξασφάλιση μιας θέσης στο Champions League της επόμενης περιόδου, φέρεται διατεθειμένος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Λονδρέζους!

Τότεναμ: Ποντάρει σε παραμονή του Κέιν!

Γεμάτη» από θετικές ειδήσεις είναι η εβδομάδα για τη Τότεναμ. Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση για αύξηση του μεταγραφικού μπάτζετ ώστε ο σύλλογος να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στην Premier League, ο αρχηγός φέρεται διατεθειμένος να αφήσει στην… άκρη τις τάσεις φυγής και να παραμείνει στο Βόρειο Λονδίνο. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από το νησί, ο Κέιν έμεινε ενθουσιασμένος από την προοπτική που έφερε το Αντόνιο Κόντε και… καλοβλέπει πλέον την παραμονή του.

Ο Κέιν βρέθηκε πέρυσι μια… ανάσα από την Μάντσεστερ Σίτι αλλά η προσφορά της δεν έγινε δεκτή από την διοίκηση της Τότεναμ προς απογοήτευση του. Αργησε μάλιστα να πάρει… μπρος καθώς σκόραρε μόλις στην 8η αγωνιστική για να βρει πάντως τον ρυθμό του, ολοκληρώνοντας την σεζόν με 17 γκολ και εννιά ασίστ, ενώ συνέθεσε το πιο εκρηκτικό δίδυμο στην ιστορία της Πρεμιερ Λιγκ με τον Σον.

«Ο Αντόνιο είναι ένας σπουδαίος προπονητής και μου αρέσει να δουλεύουμε μαζί. Σε κάνει να θέλει να τρέξεις για αυτόν, να παλέψεις για αυτόν. Αισθάνομαι πως έχω βελτιωθεί με τις οδηγίες του» τόνισε χαρακτηριστικά ο 28χρονος επιθετικός.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr