Ποδόσφαιρο

Η Ίντερ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Μικιταριάν!

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 - 16:29

Η Ίντερ είναι μία ανάσα από την απόκτηση του Μικιταριάν. Αφού προηγουμένως αγωνίσθηκε για 3 χρόνια στην Ρόμα. 

Η Ίντερ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Μικιταριάν!

Η Ίντερ φέτος πραγματοποίησε μία από τις πιο περίεργες χρονιές, καθώς είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην εικόνα της. Με αποτέλεσμα να χάσει το πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική από την αιώνια αντίπαλο την Μίλαν. Ωστόσο κατέκτησε το Κύπελλο, αφού επικράτησε με 3-1 την Γιουβέντους στη διαδικασία της Παράτασης.

Ενώ στο θεσμό του Champions League πέρασε με δυσκολία τους ομίλους. Ενώ στη φάση των 16 δεν μπόρεσε να περάσει το εμπόδιο της Λίβερπουλ και γνώρισε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Έτσι οι ιθύνοντες της ομάδας, αφού ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις του συλλόγου. Έπιασαν δουλειά και άρχιζαν την προεργασία για την μεταγραφική ενίσχυση σε παίκτες. Στόχος των διοικούντων είναι να γεμίζουν με εξαιρετικούς παίκτες και μεγάλη εμπειρία την επιθετική γραμμή του συλλόγου.

Για αυτό το λόγο άρχιζαν να βλέπουν διάφορες περιπτώσεις παικτών. Ωστόσο έπαιζαν απάνω στην περίπτωση του Μικιταριάν. Είναι ένα παίκτης με μπόλικη εμπειρία και γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα της Ιταλίας, καθώς εδώ και τρία χρόνια αγωνίζεται στην Ρόμα.

Οι άνθρωποι της ομάδας, άρχιζαν τις διαπραγματεύσεις με το παίκτη, όπου του πρόσφεραν διετές συμβόλαιο με απολαβές που θα φθάνουν τα 3.500.000 ευρώ. Ενώ οι άνθρωποι της Ρόμα προσπάθησαν να τον πείσουν να μείνει στην ομάδα τους χωρίς τύχης. Καθώς σύμφωνα με Ιταλικά δημοσιεύματα, ο Αρμένιος παίκτης αποφάσισε να αφήσει την Ρώμη για το Μιλάνο και την Ίντερ.

Για αυτό το λόγο τις προσεχές μέρες, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θα μετέβη στα γραφεία των Νερατζούρι, ώστε να περάσει από Ιατρικές εξετάσεις και εάν πάνε όλα καλά, θα υπογράψει το καινούργιο του συμβόλαιο και θα γίνει επίσημα παίκτης της Ιντερ.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα φέρει πολύ μεγάλη ποιότητα στην ομάδα, με αποτέλεσμα να βοηθήσει στα μέγιστα με τους στόχους που θα βάλουν για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr