Ποδόσφαιρο

Ρεάλ Μαδρίτης: Η Αποστολή για το Παρίσι

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 - 17:03

Η Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε την αποστολή της, για το μεγάλο τελικό του Champions League στο Παρίσι απέναντι στην Λίβερπουλ. 

Ρεάλ Μαδρίτης: Η Αποστολή για το Παρίσι

Στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης, υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός, αλλά φυσικά και ανυπομονησία για αυτό το μεγάλο τελικό του Champions League, απέναντι στην φορμαρισμένη ομάδα της Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Κάρλο Αντζελότι τη φετινή περίοδο στη μεγάλη αυτή διοργάνωσης, έκανε μία υπέρβαση μετά την άλλη. Καθώς στη φάση των 16 έβγαλε εκτός την Παρί Σ.Ζ του Μέσι, Εμπαπέ, αλλά και του Νειμάρ. Στους 8 απέκλεισε την πολύ καλή Τσέλσι, ενώ στην ημιτελική φάση έβγαλε το μεγάλο φαβορί την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Έτσι έφτασε σε αυτό το μεγάλο ραντεβού, βγάζοντας δύσκολες και πολύ ικανές ομάδες, όπου είχαν μεγάλο στόχο να βρεθούν σε αυτό το σημείο. Στόχος της ομάδας για το τελικό, είναι να τα δώσουν όλα, με αποτέλεσμα να φτάσουν σε άλλη μία κατάκτηση του τροπαίου, φτάνοντας στο 14ο στην ιστορία της.

Ο Κάρλο Αντζελότι στη σημερινή και τελευταία προπόνηση, ήταν στην ευχάριστη θέση, να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές για αυτή τη μεγάλη μάχη στο Παρίσι.

Έτσι η αποστολή των Μαδριλένων, για το τελικό της μεγάλης αυτής γιορτής αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές.

Κουρτουά, Λουνίν, Φουιντίας, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Βαχιέγο, Νάτσο, Μαρσέλο, Μεντί, Κροος, Μόντριτς, Κασεμίρο, Βαλβέρδε, Βάσκεθ, Θεμπάγιος, Ίσκο, Καμαβίνγκα, Αζάρ, Μπενζεμά, Ασένσιο, Γιόβιτς, Μπέιλ, Βινίσιους, Ροντρίγκο, Μαριάνο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr