Ποδόσφαιρο

Ο Σπύρος Ρισβάνης αποχώρησε από την Ανόρθωση!

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 - 18:11

Ο Σπύρος Ρισβάνης είναι και επίσημα παρελθόν από την Ανόρθωση, μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην ομάδα της Αμόχωστου. 

Ο Σπύρος Ρισβάνης αποχώρησε από την Ανόρθωση!

Η Ανόρθωση μετά το τέλος των επίσημων υποχρεώσεων της σε εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και την Ευρώπη. Άρχιζαν οι ιθύνοντες της Κυπριακής ομάδας, την προεργασία για τις αποχωρήσεις, ανανεώσεις, αλλά φυσικά και τις μεταγραφές, ώστε η ομάδα του Κετσπάγια να εμφανιστεί από την νέα σεζόν πιο ανταγωνιστική και να διεκδικήσει μέχρι τέλος το πρωτάθλημα.

Έτσι μετά τον Νίκο Καλτσά, όπου εδώ και λίγες μέρες αποχώρησε από την ομάδα της Κύπρου, αφήνοντας το στίγμα και την μεγάλη βοήθεια στους στόχους που επιτεύχθη σε αυτά τα τρία τελευταία χρόνια στο σύλλογο. Έτσι σήμερα είχαμε και την οριστικοποίηση με την αποχώρηση του Σπύρου Ρισβάνη. Όπου έμεινε στο Κυπριακό σύλλογο τα δύο τελευταία χρόνια. Ο Αμυντικός ποδοσφαιριστής συγκέντρωσε 49 συμμετοχές με την ομάδα της Αμόχωστου.

Έτσι πλέον ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, θα ψάξει την επόμενη ομάδα, όπου θα είναι στην Ελλάδα, αλλά υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα να συνεχίζει την καριέρα του σε Ευρωπαικό σύλλογο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr