Ποδόσφαιρο

AEK: O αγωνιστικός χώρος της OPAP Arena

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 - 20:19

ΠΑΕ ΑΕΚ: Παρουσίασε την πρόοδο των εργασιών που υπάρχουν στην «OPAP Arena».

AEK: O αγωνιστικός χώρος της OPAP Arena

Οι εξελίξεις στην ΑΕΚ τρέχουν σε όλα τα επίπεδα τα τελευταία 24ωρα!!!

Εκτός λοιπόν από την στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, με πολλά ονόματα να έχουν πέσει στο τραπέζι …

Οι εργασίες του νέου γηπέδου έχουν μπει στην τελική ευθεία και ήδη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η κατασκευή του αγωνιστικού χώρου. Το καλύτερο σενάριο είναι να μπει η Ένωση στο νέο της σπίτι τον φθινόπωρο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε το βράδυ της Πέμπτης (26/5) στη δημοσιότητα εντυπωσιακές φωτογραφίες από τον υπό διαμόρφωση αγωνιστικό χώρο.

Θα πρέπει να σας θυμίσουμε πως ο αγωνιστικός χώρος του νέου γηπέδου της Ένωσης θα είναι ένας από τους πιο σύγχρονους στην Ευρώπη, με υβριδικό χλοοτάπητα σε πλήρως αμμώδες υπόστρωμα, σύμφωνα με τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

PHOTO GALLERY

AEK: O αγωνιστικός χώρος της OPAP Arena
AEK: O αγωνιστικός χώρος της OPAP Arena