Ποδόσφαιρο

Άρης: Ανανέωσε ο Κουέστα για 2 χρόνια [vid]

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 - 22:37

Ο Ισπανός τερματοφύλακας απέρριψε την πρόταση του ΑΠΟΕΛ και θα συνεχίσει στους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης ως το 2024.

Άρης: Ανανέωσε ο Κουέστα για 2 χρόνια [vid]

Το πρώτο και σημαντικό θέμα για την ομάδα του Άρη ενόψει της νέας σεζόν έληξε θετικά για τους Θεσσαλονικείς. Αυτό αφορούσε τη θέση του τερματοφύλακα. Η εισήγηση του Χερμάν Μπούργος ήταν η παραμονή του Χουλιάν Κουέστα στους «κίτρινους».

Ανακοινώθηκε ο Ισπανός γκολκίπερ

Ο Κουέστα είχε βρεθεί στην Κύπρο για να κάνει συζητήσεις με τον ΑΠΟΕΛ που είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον για την περίπτωσή του. Όμως ο Άρης επέστρεψε. Του κατέθεσε νέα πρόταση, η οποία ικανοποίησε τον 31χρονο Ισπανό. Ο ίδιος βρέθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη και υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους «κίτρινους». Το οποίο έχει διάρκεια δύο χρόνια και θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024.

Το ήθελαν και οι δύο πλευρές

Αυτό που μέτρησε ήταν η επιθυμία και των δύο πλευρών να συνεχίζουν μαζί. Παρότι αρχικά είχαν υπάρξει ορισμένες διαφορές, αυτές γεφυρώθηκαν. Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Κουέστα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε διατήρησε σε 14 ματς την εστία του ανέπαφη. Ήταν ο πρώτος γκολκίπερ στη σχετική λίστα, στο πρωτάθλημα της Super League 1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.