Ποδόσφαιρο

Ευρωπαϊκό προβάδισμα για την Φιτέσε [vid]

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 - 23:59

Η ομάδα του Άρνεμ επικράτησε 2-1 της ΑΖ στον πρώτο από τους δύο τελικούς, για την έξοδο στο Europa Conference League.

Ευρωπαϊκό προβάδισμα για την Φιτέσε [vid]

Τον πρώτο λόγο για να πάρει το εισιτήριο για το Conference League από το ολλανδικό πρωτάθλημα έχει, πλέον, η Φιτέσε. Η ομάδα του Άρνεμ επικράτησε 2-1, εντός έδρας, της Αλκμαάρ και απέκτησε μικρό προβάδισμα για να βγει στην Ευρώπη. Την Κυριακή το δεύτερο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Μπροστά στο σκορ

Το πρώτο ημίχρονο του ματς ήταν ανοικτό. Οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές. Αλλά αυτή που αξιοποίησε τη δική της, ήταν η Φιτέσε. Ο Μπούιτνικ στο 22' ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ. Με την ΑΖ να μένει πίσω στο ημίχρονο, με 1-0. Στην ενδεκάδα της Αλκμαάρ ήταν οι δύο Έλληνες, ο Χατζηδιάκος και ο Παυλίδης.

Απάντηση αλλά… ήττα

Η ΑΖ κατάφερε να ισοφαρίσει λίγο πριν συμπληρωθεί μια ώρα αγώνα. Στο 59' ήταν ο Κλάσι που σκόραρε και έφερε το ματς στα ίσα. Με το 1-1 να είναι ιδανικό αποτέλεσμα για την Αλκμαάρ. Ωστόσο, η Φιτέσε δεν είχε πει την τελευταία της… λέξη. Τέσσερα λεπτά πριν συμπληρωθεί το 90λεπτο, ο Οπέντα ήταν εκείνος που πέτυχε το 2-1 κι έδωσε την ομάδα, έστω και ισχνό, προβάδισμα για την έξοδο στο Europa Conference League. Την Κυριακή το δεύτερο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr