Ποδόσφαιρο

Κολωνία: Αποχωρεί ο Λημνιός, σενάρια για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 - 10:25

Ο Έλληνας επιθετικός αναμένεται να αποχωρήσει από τα «κριάρια» και σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο εξετάζει προτάσεις για επιστροφή στην Super League.

 

Κολωνία: Αποχωρεί ο Λημνιός, σενάρια για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Ο Δημητρης Λημνιός αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός στην Τβέντε και πραγματοποίησε μάλιστα εξαιρετικές εμφανίσεις στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Συνολικά, μέτρησε 33 συμμετοχές με οκτώ γκολ και δύο ασίστ και αποτέλεσε από τους «στυλοβάτες» των «Τούκερς» που κόντρα στα προγνωστικά κατέλαβαν την 4η θέση και εξασφάλισαν απευθείας ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Τβέντε παρότι επιθυμεί την παραμονή του 24χρονου επιθετικού, δεν μπορεί να καταβάλει τα 1,8 εκατ. ευρώ που ήταν η ρήτρα απόκτησης και θα επιδιώξει νέα συμφωνία καθώς δεν αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Γερμανία.

«Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποχωρήσει. Υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός στην θέση του και γνωρίζει πως είναι δύσκολο να βρει χρόνο συμμετοχής» παραδέχτηκε ο αθλητικός διευθυντής της Κολωνίας, Κρίστιαν Κέλερ. Όπως μάλιστα ανέφεραν χθεσινά δημοσιεύματα σε γερμανικά μέσα, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έχουν ηδη… χτυπήσει την πόρτα του γερμανικού συλλόγου για την απόκτηση του και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.