Ποδόσφαιρο

Μπρέσια: Πίπο Ινζάγκι, η επιστροφή!

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 - 11:26

Δύο μήνες μετά την απομάκρυνση του από την τεχνική ηγεσία των Λομβαρδών, ο Φίλιπο Ινζάνγκι επιστρέφει και πάλι στον πάγκο τους.

Μπρέσια: Πίπο Ινζάγκι, η επιστροφή!

Η απομάκρυνση του τον Μάρτιο είχε σηκώσει αρκετή… σκόνη στον ιταλικό Τύπο καθώς η Μπρέσια βρισκόταν σε τροχιά πλέι οφ, καταλάμβανε την 3η θέση και τίποτα δεν προδίκαζε την αποχώρηση του. Ο ίδιος με ανοιχτή επιστολή στους φιλάθλους, έκανε λόγο για λανθασμένη απόφαση, εγκωμιάζοντας συνάμα την πόλη, τον σύλλογο και τους τιφόζι. Η αντικατάσταση του από τον Εβγκένιο Κορίνι δεν έφερε τα αποτελέσματα που επιδίωκαν οι διοικούντες, καθως η Μπρέσια αποκλείστηκε στα πλέι οφ ανόδου της Serie B από την Μόντζα και η αποτυχία έφερε νέες εξελίξεις.

Ο Ινζάγκι επέστρεψε εν τελει στον πάγκο μόλις δύο μήνες μετά την απομάκρυνση του, θέλοντας να «τελειώσει» την δουλειά που άφησε στην μέση όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα δημοσιεύματα. Νωρίτερα, ο Ινζάγκι πέρασε από τους πάγκους των Μίλαν, Βενέτσια. Μπολόνια με μάλλον μέτρια αποτελέσματα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, με live στατιστικά, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.