Ποδόσφαιρο

Μπρέσια: Πίπο Ινζάγκι, η επιστροφή!

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 - 11:26

Δύο μήνες μετά την απομάκρυνση του από την τεχνική ηγεσία των Λομβαρδών, ο Φίλιπο Ινζάνγκι επιστρέφει και πάλι στον πάγκο τους.

Μπρέσια: Πίπο Ινζάγκι, η επιστροφή!

Η απομάκρυνση του τον Μάρτιο είχε σηκώσει αρκετή… σκόνη στον ιταλικό Τύπο καθώς η Μπρέσια βρισκόταν σε τροχιά πλέι οφ, καταλάμβανε την 3η θέση και τίποτα δεν προδίκαζε την αποχώρηση του. Ο ίδιος με ανοιχτή επιστολή στους φιλάθλους, έκανε λόγο για λανθασμένη απόφαση, εγκωμιάζοντας συνάμα την πόλη, τον σύλλογο και τους τιφόζι. Η αντικατάσταση του από τον Εβγκένιο Κορίνι δεν έφερε τα αποτελέσματα που επιδίωκαν οι διοικούντες, καθως η Μπρέσια αποκλείστηκε στα πλέι οφ ανόδου της Serie B από την Μόντζα και η αποτυχία έφερε νέες εξελίξεις.

Ο Ινζάγκι επέστρεψε εν τελει στον πάγκο μόλις δύο μήνες μετά την απομάκρυνση του, θέλοντας να «τελειώσει» την δουλειά που άφησε στην μέση όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα δημοσιεύματα. Νωρίτερα, ο Ινζάγκι πέρασε από τους πάγκους των Μίλαν, Βενέτσια. Μπολόνια με μάλλον μέτρια αποτελέσματα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr