Ποδόσφαιρο

Εθνική Ελλάδας: Κλήθηκε ο Μπάλντοκ

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 - 13:15

Ο 29χρονος μπακ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ απέκτησε πρόσφατα το ελληνικό του διαβατήριο και κλήθηκε από τον Γκουστάβο Πογιέτ για τις επερχόμενες αναμετρήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο UEFA Nations League.

Εθνική Ελλάδας: Κλήθηκε ο Μπάλντοκ

Στην Εθνική ομάδα κλήθηκε για πρώτη φορά ο Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο δυναμικός ακραίος αμυντικός που πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και αγωνίστηκε μάλιστα στα πλέι οφ ανόδου, απέκτησε ελληνικό διαβατήριο πριν μερικές ημέρες καθώς η γιαγιά του είναι Ελληνίδα! Ο Μπάλντοκ προσφέρει μια ακόμη λύση σε μια θέση με περιορισμένες επιλογές στον ομοσπονδιακό τεχνικό που άμεσα εκμεταλλεύτηκε τις εξελίξεις και τον κάλεσε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Αγωνίζεται από το 2017 στις «λεπίδες», έχει πραγματοποιήσει 70 συμμετοχές στην Premier League, 101 στην Championship, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε μεταξύ άλλων από Milton Keynes Dons και Oxford United. Τους τελευταίους μήνες φέρεται να βρίσκεται μάλιστα στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Η σχετική ανακοίνωσή της ΕΠΟ αναφέρει:

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος απέκτησε πρόσφατα το δικαίωμα να αγωνίζεται με την Εθνική Ελλάδας, κλήθηκε από τον κ. Γουστάβο Πογέτ για τους αγώνες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος εναντίον της Βόρ. Ιρλανδίας, του Κοσόβου και της Κύπρου για το UEFA Nations League.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr