Ποδόσφαιρο

Αντβέρπ: Ανέλαβε ο φαν Μπόμελ

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 - 13:50

Αυξάνεται η ολλανδική… παροικία στην Αμβέρσα, καθώς μετά την έλευση του Μάρκ Οφερμαρς ανακοινώθηκε η πρόσληψη του 45χρονου προπονητή.

Αντβέρπ: Ανέλαβε ο φαν Μπόμελ

Η Αντβέρπ ανεβάζει τον πήχη για την επόμενη σεζόν μετά την μέτρια φετινή πορεία στην Pro Jupiler League. Η «Γηραιά Κυρία» ξεκίνησε με υψηλούς στόχους φέτος αλλά εν τέλει συμβιβάστηκε με την 4η θέση που της έδωσε ένα εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League. Ο Δανός τεχνικός Μπριν Πρίσκε… πλήρωσε το μάρμαρο και απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία με τον Φαν Μπόμελ να τον αντικαθιστά. Νωρίτερα, είχε προηγηθεί η πρόσληψη του Μαρκ Όφερμαρς ως εκτελεστικού διευθυντή σε μια «ηχηρή» διοικητική προσθήκη καθώς τα τελευταία χρόνια είχε πιστωθεί τις εξαιρετικές σεζόν με τον Αγιαξ.

Ο φαν Μπόμελ υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με την Αντβέρπ και θα έχει στο πλευρό του τρεις συμπατριώτες του. Νωρίτερα στην σεζόν απομακρύνθηκε από την Βολφσμπουργκ, ενώ πέρασε και από την Αϊντχόφεν. «Είμαι περήφανος που θα βρίσκομαι στον πάγκο της παλαιότερης ομάδας στην χώρα» τόνισε στο περιθώριο της παρουσίασης του ο 45χρονος προπονητής.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr